ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

0
323
Την πρώτη τους συγκέντρωση είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι 97άρηδες του Παναθηναϊκού οι οποίοι έκαναν κανονικά και προπόνηση ενώ στα νέα πρόσωπα πλην του Χατζηγιοβάννη από την Μυτιλήνη ήταν και ο Παναγιώτου από το Άργος.

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν την Δευτέρα το απόγευμα οι 97άρηδες του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Φραντζέσκο, τον Ράικο Γιάνγιαννιν και τον Κώστα Ταράση να βλέπουν τους Βασίλα, Αθανασόπουλο, Μπαλατσούρα, Ξηρό, Σερβιλάκη, Στρατήγη, Τριανταφυλλόπουλο, Αγγελόπουλο Γ’, Αγγελόπουλο Β’, Τουρούκη, Χρυσικό, Καραμίντζα, Παπανικολάου, Ρούμπο, Μεράι, Σίμος, και Λάμπρου να δίνουν το παρών από την περσινή ομάδα ενώ υπήρξαν και δυο νέες προσθήκες.

Η μία ήταν αυτή του Τάσου Χατζηγιοβάννη (στην φωτογραφία) από την Μυτιλήνη για τον οποίο σας είχαν ενημερώσει τα “Πράσινα Νέα” από τις 28 Μαίου και η δεύτερη αυτή του Κώστα Παναγιώτου από το Άργος.

Ο μεν πρώτος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ ο δεύτερος ως δεξιός μπακ. Τα δυο παιδιά πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενώ και οι δυο αναμένεται να μένουν μέσα στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελεί ο Ηλιάκης από το Τριφύλλι ενώ θα πρέπει να δούμε ποιοι πέντε από τους 19 προαναφερθέντες θα ανέβουν στην ομάδα Νέων από την Τρίτη κιόλας για να βοηθήσουν την ομάδα Νέων που έχει μείνει με 12 ποδοσφαιριστές τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πέντε ή έξι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν αναμένεται να γίνουν γνωστοί την Τρίτη το απόγευμα λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης καθώς την ίδια ώρα έχουν και οι νέοι του Τριφυλλιού.

prasinanea.gr