ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ PLAY OFF

0
466

Στην μάχη των play offs ρίχνονται οι ομάδες της Futsal Super League. Από τα τέσσερα ζευγάρια, μόνο στα δύο υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Πιο συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια Αθήνα 90 υποδέχεται τον Ερμή Ζωγράφου. Οι πρωταθλητές είναι το μεγάλο φαβορί και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η ομάδα του Ζωγράφου μπήκε στα play off για πρώτη φορά και θέλει να σταθεί αξιοπρεπέστατα κόντρα στο <<καλτσέτο>>.

Στα ;άλλο παιχνίδι όπου υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα  Ολυμπιάδα Mythical υποδέχεται το Νέο Ικόνιο. Οι κυπελλούχοι, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα από το Πέραμα στο πρωτάθλημα,παρά  μόνο στο κύπελλο. Παραμένουν όμως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους τέσσερις. Το Ικόνιο από την άλλη θα πάει με συνταγή του παιχνιδιού του πρωταθλήματος, όταν  και είχε φύγει με τους τρεις  βαθμούς από το κλειστό της Αγίας Παρασκευής.

Όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια,   μικρό προβάδισμα έχουν Υπερίωνας και Μινώταυρος. Το συγκρότημα του Απόστολου Μπελτσίδη το οποίο πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν  φιλοξενεί τον Δούκα. Η ομάδα από το Μαρούσι έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της κάνοντας  έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο.

Στο παιχνίδι του Μινώταυρου με την ΑΕΚ οι <<κόκκινοι>> έχουν το πλεονέκτημα. Προέρχονται από την νίκη γόητρο κόντρα στην Ολυμπιάδα Mythical, ενώ και αγωνιστικά επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Μάνος και Φιλίππου. Ο <<δικέφαλος>> από την πλευρά του παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη και ικανό να κάνει την ζημιά.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play off

Σάββατο 4/4 16.00  Μινώταυρος -ΑΕΚ

Κυριακή   5/4 15.00   Ολυμπιάδα Mythical -Νέο Ικόνιο

Μεγ. Δευτέρα  6/4   20.40    Αθήνα 90-Ερμής Ζωγράφου

Μεγ. Δευτέρα 6/4  21.30    Υπερίωνας- Δούκας

 

Κώστας Παπάζογλου