“Πολύ ταλέντο στο γυναικείο ποδόσφαιρο”

0
1145

Ο Αντώνης Πριόνας υπογράμμισε πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Ο υπεύθυνος του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αναφέρθηκε και στο φεστιβάλ “Όλες για το παιχνίδι”.

Χαρακτηριστικά, ο Πριόνας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”: “Δυστυχώς το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εντελώς ερασιτεχνικό. Τα κορίτσια όσο είναι μικρά γυμνάζονται. Όταν τελειώσουν το λύκειο και αρχίζουν οι σπουδές ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και για αυτό τον λόγο δεν έχουν επιτυχίες οι ομάδες μας σε μεγαλύτερες ηλικίες. Τα τελευταία χρόνια οι μικρές μας ομάδες πηγαίνουν πολύ καλά σε διοργανώσεις όπως είναι η Elite Round και η UEFA μας επιβραβεύει με προγράμματα. Το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, έχουμε υποχρεώσεις, αλλά τα κορίτσια μας έχουν άλλες υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσουμε να είμαστε πλήρεις για αυτό το τουρνουά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και τα στελέχη δουλεύουν πολύ για να το διοργανώσουμε ένα φεστιβάλ, επειδή για φεστιβάλ πρόκειται, και εκτός από τα κορίτσια μας που θα συμμετάσχουν, θα έχουμε και άλλες δράσεις, όπως για τον καρκίνο του μαστού και θα στήσουμε ένα γήπεδο στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου κορίτσια από όλες τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου της Βορείου Ελλάδας μαζί με τα δικά μας παιδιά και θα είναι η αρχή για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα όσον αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο».

novasports.gr