ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

0
179

Δεύτερη ισάριθμη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Μινώταυρο ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 10-1 του  Νεου Ικονίου στο Πέραμα.Η ομάδα του Ταύρου είναι συγκάτοικος  στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με την Αθήνα 90,καθώς και οι δύο  ομάδες έχουν απο έξι βαθμούς.

Οι παίκτες του Παναγίωτη Μπαλάφα ήταν καταιγιστικοί καθ όλη την διάρκεια του αγώνα  και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους.

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Φιλίππου ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα ,,ενώ ο Γκαιφύλλιας πρόσθεσε άλλα δύο.Τα υπόλοιπα γκόλ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Βύρης Ασημακόπουλος και Κοροβέτσι. Το μοναδικό τέρμα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Πέτρος Κατεβτσίαν.

Πλέον και οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.Το Νεο Ικόνιο έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται στο ΔΑΙΣ απο τον Δούκα και ο Μινώταυρος υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αθήνα 90.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νέο Ικόνιο(Ζάχος Θανάσης):Κορακάκης , Κατεβιτσίαν , Κανέλλος , Ζάχος , Μαυραντώνης , Κελεμτζής ,  Γκότσης , Βασίλας , Σχοινάς, Πασσαλής , Πολεμαρχάκης , Καπογιαννάτος , Κοντογεώργης

 

Μινώταυρος(Παναγίωτης Μπαλάφας):, Στόλης , Τριάντης , Μάνος , Γκαϊφύλλιας , Σταματέλος , Βύρης , Ασημακόπουλος , Ζέρβας , Σταμούλος Λιάσκος , Διαμαντόπουλος , Kοroveshi , Κολυμπίρης , Φιλίππου

Κώστας Παπάζογλου