“Παράθυρο” με θέα… Βαρκελώνη!

0
856

Την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν για λίγες μέρες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα έχουν τα ελληνόπουλα αυτό το καλοκαίρι σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Τα “FCB Escola Camp Greece” είναι τα επίσημα καλοκαιρινά Καμπ της Μπαρτσελόνα στη χώρα μας και ήδη έχουν ξεκινήσει από την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τη σκυτάλη να παίρνουν η Αθήνα στο Αθλητικό Κέντρο “Fous De Foot” στη Βάρη (18-22/07 και 25-29/07), η Πάτρα στο γήπεδο “Νίκης Προαστίου” (1-5/08) , ο Βόλος στο “Volos Football Land στη Νέα Ιωνία (8-12/8) και η Θεσσαλονίκη στο Αθλητικό Κέντρο “Λώλας” (16-20/8 και 22-26/8). Ένα δείγμα του καθημερινού προγράμματος μιας μόνο ημέρας στο Καμπ της Μπαρτσελόνα, περιλαμβάνει τα εξής: Συγκέντρωση της ομάδας Α στις 8:00 π.μ., πρωινή προπόνηση για την ομάδα Α διάρκειας μίας ώρας και 30 λεπτών στις 8:30 π.μ., πρωινή προπόνηση για την ομάδα Β ίδιας διάρκειας στις 10:00 π.μ., για να ακολουθήσει το απαραίτητο γεύμα. Από το μεσημέρι και μετά (15:00 μ.μ.) προβάλλονται βίντεο τακτικής κατάρτισης για την ομάδα Α και Β. Στις 17:30 μ.μ. πραγματοποιείται η απογευματινή προπόνηση για την ομάδα Α, ενώ η μέρα κλείνει με τη δεύτερη προπόνηση και της ομάδας Β.

Τα καλοκαιρινά Καμπ προσφέρουν στα παιδιά την εκπαίδευση στις πιο συναρπαστικές τοποθεσίες της Ελλάδας, ακολουθώντας τις μεθόδους ενός από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο, με την άμεση συμμετοχή των επίσημων προπονητών της Μπαρτσελόνα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να μάθουν κάθε μυστικό από την καθημερινή προπόνηση των Μέσι, Νεϊμάρ, Ινιέστα, Πικέ και όλων των υπολοίπων αστεριών των Καταλανών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του “FCB Escola Soccer Camp” βασίζεται στην εφαρμογή της ίδιας φιλοσοφίας και της μεθοδολογίας με αυτή των “μπλαουγκράνα”.

Ο κύριος στόχος είναι οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης βελτιώνοντας τις τεχνικές, τακτικές και φυσικές ικανότητές τους. Οι προπονητές θα ενθαρρύνουν τα παιδιά να κατανοήσουν τα όρια τους και να βελτιωθούν. Τα Καμπ της “Μπάρτσα” στην Ελλάδα βασίζονται σε τέσσερις βασικές αξίες: παιχνίδι, προσπάθεια, ανάπτυξη, βελτίωση Σκοπός είναι πάντα η εκπαίδευση να γίνεται διασκεδαστική!