ΠΑΟΝΕ: ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

0
843

Η ιστορική ομάδα του δήμου Θερμαϊκού ΠΑΟΝΕ (Παναθλητικός Αναμορφωτικός Όμιλος Νέων Επιβατών) ιδρύθηκε το 1928 στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχές από το 1953 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Η ακαδημία της ομάδας έχει στην δύναμή της 270 παιδιά χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους: παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνι και σούπερ-μπαμπίνι.

Με τον μακροχρόνιο προγραμματισμό να τηρείται, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου συνεχίζουν μέχρι σήμερα την ανοδική τους πορεία με τον οργανωτικό τομέα να παίρνει άριστα σε όλα τα επίπεδα. Αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια αποτελούν και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα, με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στη περιοχή της Περαίας το οποίο οι ιθύνοντες επιθυμούν να επεκτείνουν ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των τμημάτων υποδομής.

Επιθυμία των υπεύθυνων της Ακαδημίας είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους και να πρωταγωνιστήσει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα

 

Σταύρος Ιωαννάτος