ΠΑΟΚ: Θετικές εντυπώσεις από το Ρέθυμνο!

0
886

Mε τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από το Ρέθυμνο oi εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και συνάμα αρκετά προβληματισμένοι (θετικά) για το ποια παιδιά θα συμπεριληφθούν στην τελική τους επιλογή.

Πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Ρεθύμνου (Σοχώρα) η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το προπονητικό κέντρο ΠΑΟΚ Ρεθύμνου αλλά και αυτών που ίσως ενσωματωθούν στη συνέχεια από τους προπονητές του δικεφάλου του Βορρά. Οι ηλικίες που αξιολογήθηκαν ήταν γεννηθέντες από το 2003 έως το 2008.

Το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αποσκοπεί στην συγκέντρωση όλων των ταλέντων από τις Ακαδημίες του Ρεθύμνου, με στόχο την ανάδειξη των μελλοντικών “ασπρόμαυρων”πρωταγωνιστών! Τα συμπεράσματα, για ακόμη μια φορά, των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τόσο για το επίπεδο των παικτών, όσο και για την ανταπόκριση που υπάρχει από όλους όσους εμπλέκονται με το προπονητικό κέντρο του Ρεθύμνου, ήταν πολύ θετικά.

Περί τα τέλη Αυγούστου και για μια εβδομάδα, όσοι τυχεροί ποδοσφαιριστές επιλεγούν από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ, θα παρευρεθούν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία με έξοδα διαμονής και διατροφής από την ΠΑΕ, για να προπονηθούν, να αγωνιστούν και να αξιολογηθούν από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.