ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ»

0
439

Ανυπόμονοι για την  έναρξη του επερχόμενου Soccer School  είναι προπονητές και παίκτες  στην ακαδημία των εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη».

Η ακαδημία έχει αποκτήσει ήδη ρυθμό και  έχει αρχίσει να υιοθετεί  και να κάνει πράξη το Liverpool Way. Για την πορεία εξέλιξης των τμημάτων υποδομής, μίλησε αποκλειστικά στο liverpoolfcifa.gr ο υπεύθυνος ακαδημιών των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη κ. Παναγιώτης Νικολακόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο liverpoolfcifa:

Για το Soccer School: «Αν και σαν τμήμα ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για το Soccer School που ήταν προγραμματισμένο να διοργανωθεί στο σχολείο μας το διάστημα από 3 έως 5 Απριλίου, ενημερωθήκαμε πως η διοργάνωση θα μετατεθεί για μετά το Πάσχα» και πρόσθεσε, «περιμέναμε με ανυπομονησία την έναρξη του, ωστόσο αυτή η αναβολή πιστεύω πως θα μας βγει σε καλό διότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ώστε να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Για τις απαιτήσεις των υπεύθυνων των ακαδημιών: «Ήδη χάρη στο πολύ καλό οργανωμένο σύστημα προπόνησης διαπιστώνουμε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά σε προπονητικό επίπεδο. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και ευελπιστούμε στην εξέλιξη, τη βελτίωση και την εμπέδωση των συστημάτων, της τακτικής και του πλάνου που μας έχει αναθέσει η ομάδα της Liverpool».

 

Σταύρος Ιωαννάτος