ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΔΗΣ: “ΤΡΙΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

0
641

Για το νικηφόρο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ηνίοχο, τους στόχους της σεζόν αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τον Νέο Ικόνιο μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr ο Παναγιώτης Μπάρδης.

Ο τερματοφύλακας της Ολυμπιάδας δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στην ανάγκη για βοήθεια στο ποδόσφαιρο σάλας στην Ελλάδα.   

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Ηνίοχο                                                                                      

«Ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που περιμέναμε να πάει έτσι. Κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα».

Για τους στόχους της ομάδας                                                                                      

«Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία το πρωτάθλημα, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται ενώ και το κύπελλο είναι βασική προτεραιότητά μας».                          

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο

«Θεωρώ πως Ολυμπιάδα, Δούκας και Αθήνα ’90 είναι τα φαβορί. Από εκεί και πέρα το επίπεδο είναι πιο χαμηλό, οπότε μπορούμε να ξεπεράσουμε τους υπόλοιπους». 

Για το επίπεδο του Futsal στην Ελλάδα 

«Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Πρέπει να ανέβει πολύ το επίπεδο, χρειάζεται βοήθεια και δεν ξέρουμε ποιος θα το βοηθήσει».

Για το παιχνίδι με το Νέο Ικόνιο

«Η ομάδα του Νέου Ικονίου είναι στα μέτρα μας αν και μας δυσκολεύει κάθε χρόνο και πρέπει να το κερδίσουμε. Παλεύει να κρατηθεί στη κατηγορία και θα είναι γκέλα για εμάς αν χάσουμε βαθμούς».  

 

Κώστας Παπάζογλου