ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ COPA RENTI SOCCER CLUB»

0
799

Το Copa Renti Soccer Club είναι ένας χώρος όπου μπορεί κανείς να αθληθεί, να διασκεδάσει βλέποντας ποδόσφαιρο και να απολαύσει τον καφέ του οποιαδήποτε στιγμή.

Ο το αθλητικό κέντρο στο Ρέντη διαθέτει γήπεδα 7Χ7, 8Χ8 και 11Χ11. Συνακόλουθα, διοργανώνονται εκεί πρωταθλήματα 7Χ7 και 8Χ8 σε ομίλους ημέρας με πλούσια έπαθλα για τους νικητές. Επιπλέον, το Copa Renti Soccer Club, εκτός από αθλητικές δραστηριότητες, διατίθεται για εκδηλώσεις ιδιωτών και εταιρειών καθώς και για παιδικά πάρτι.

Ο κύριος Παναγιώτης Βλαχογιάννης, ένας εκ των προπονητών που βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

–          Για τα πόσα χρόνια βρίσκεται στο Copa Renti Soccer Club και πόσα παιδιά προπονούνται αυτή τη στιγμή εκεί:

–          «Εγώ εργάζομαι εδώ τρία χρόνια, όμως το κλαμπ λειτουργεί αρκετά χρόνια πιο πριν. Αυτή τη στιγμή στην ακαδημία του κλαμπ απασχολούνται 40 παιδιά συνολικά, τα οποία είναι διαχωρισμένα σε τέσσερα τμήματα με βάση την ηλικία τους».

–          Για τον τρόπο λειτουργίας του κλαμπ:

–          «Ο τρόπος λειτουργίας στο κλαμπ είναι εξαιρετικός. Υπάρχει άφθονος χρόνος και χώρος προπονήσεων για τα παιδιά και καθόλου πίεση, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στις μέρες μας στα περισσότερα γήπεδα της χώρας μας. Οι συνθήκες για να δουλέψει κανείς εδώ είναι οι καλύτερες που μπορεί να συναντήσει».

–          Για τους στόχους της ακαδημίας του κλαμπ:

–          «Ο πρώτος στόχος είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Μετά ως δεύτερο στόχο έχουμε να αποκτήσουν την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση, έτσι ώστε όσοι από αυτούς συνεχίσουν στο χώρο του αθλήματος επαγγελματικά να είναι έτοιμοι να σταδιοδρομήσουν».

–          Για το αν η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τον αριθμό της προσέλευσης των παιδιών:

–          «Τα παιδιά δεν θα σταματήσουν ποτέ να αθλούνται. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά στη χώρα μας, αυτή η κατάσταση δεν έχει επηρεάσει την προσέλευση των παιδιών στο χώρο. Ο αθλητισμός είναι κάτι το αναγκαίο και ίσως μια από τις λίγες διεξόδους ημέρες σαν κι αυτές όπου υπάρχουν τόσα προβλήματα για τα παιδιά, προκειμένου να ξεφύγουν».