Ο NEYMAR ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ…ΠΡΑΣΙΝΟ

0
411

Το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι Nike GS είναι  το πιο φιλικό προς το περιβάλλον παπούτσι που διατίθεται στην αγορά. Ο Βραζιλιανός σταρ  θα είναι o πρώτος που θα φορέσει το νέο παπούτσι, το όποιο είναι σχεδιασμένο από ανακυκλωμένα υλικά  για να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις μέσα στο γήπεδο.

Η πρόκληση των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που να διαθέτει τα απαραίτητα μόνο υλικά και να εξασφαλίζει μικρό βάρος, υψηλές επιδόσεις και κοντρόλ κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το δημιούργημα της πρόκλησης αυτής είναι το Nike GS, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανανεώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά για να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις μέσα στο γήπεδο και χαμηλότερο περιβαλλοντολογικό αντίκτυπο

Κάθε στοιχείο του Nike GS έχει σχεδιαστεί  ώστε να μειώνει το βάρος, δημιουργώντας έτσι το ελαφρύτερο παπούτσι που κατασκεύασε ποτέ η Nike, με βάρος 160 γραμμάρια στο μέγεθος 42,5!

Η ιδέα προέκυψε στην Ιταλία, όπου και σχεδιάστηκε το παπούτσι. Η σόλα του παπουτσιού είναι  σχεδιασμένη από βιολογικά υλικά  για να προσφέρει αντοχή και ευκαμψία μέσα στο γήπεδο. Τα κορδόνια, η εσωτερική επένδυση και η γλώσσα του υποδήματος είναι κατασκευασμένα κατά 70% τουλάχιστον από ανακυκλωμένα υλικά.

“Το Nike GS είναι το ελαφρύτερο και ταχύτερο παπούτσι ποδοσφαίρου που κατασκευάσαμε ποτέ και ορίζει πραγματικά μια νέα εποχή στον τρόπο που δημιουργούμε, σχεδιάζουμε και παράγουμε παπούτσια υψηλής ποιότητας,” είπε ο Andy Caine, Global Design Director Nike Football. “H προσφορά ενός ποδοσφαιρικού παπουτσιού  για κορυφαίες επιδόσεις με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα αποτελεί μία πραγματικά δυνατή πρόταση για τους παίκτες και για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.”

Δείτε το σχετικό video εδώ http://youtu.be/BVeoqEx68EU, επισκεφθείτε το http://www.nikeinc.com/news/nike-gs-football-boot-combines-performance-engineering-with-low-environmental-immpact για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeFootballGreece  για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!