Ο Δήμος Ηλιούπολης δίπλα στους άπορους

0
467

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους υπόλοιπους, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14/12 στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ύστερα από πρωτοβουλία του ΠΑΟΔΗΛ (Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης), ανάμεσα στους παλαίμαχους των συλλόγων του τοπικού Δήμου και της ΑΕΚ. Τα έσοδα καθώς και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, και θα πάνε σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο θαυμασμό και χαρά θα πρέπει να μας προξενούν, αφού εκτός από το να μας υπενθυμίζουν τις δυνατότητες και την αξία του αθλητισμού, βοηθούν ταυτόχρονα και ανθρώπους-μαχητές της ζωής, που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν βασικά αγαθά, τα οποία για τους περισσότερους από εμάς θεωρούνται δεδομένα.

Ο Δήμος Ηλιούπολης λοιπόν, προσκαλεί όσους μπορούν και θέλουν να συνεισφέρουν και να συμμετάσχουν ενεργά, σε αυτήν την προς τη σωστή κατεύθυνση, προσπάθεια, να βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο δημοτικό γήπεδο, και να συμπράξουν μαζί με τον Δήμο, στην εξασφάλιση «των προς το ζην» πολλών συνανθρώπων μας.

 

Βασίλης Δημόπουλος