“ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ”

0
716

Αποκλειστική συνέντευξη στο minifootballnews.gr παραχώρησε ο Ιωάννης Μιχαηλίδης.

Ο υπεύθυνος του τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που γίνεται στο Cosmos Club στον Κολωνό, μίλησε για τη διοργάνωση καθώς και για τους στόχους που έχει θέσει ως διοργανωτής του.

Από πόσες ομάδες αποτελείται το τουρνουά;

Στο τουρνουά συμμετέχουν 40 ομάδες και συνολικά γύρω στα 80 τμήματα.

Ποια τμήματα αγωνίζονται;

Τα τμήματα ξεκινούν από το εφηβικό και φτάνουν μέχρι παιδικό, τζούνιορ και προτζούνιορ,

Ποιες ακαδημίες αγωνίζονται εδώ;

Ο Ολυμπιακός του Ελαιώνα, ο Ολυμπιακός του Αιγάλεω, ο ΠΑΟΚ Cosmos Club, ο Εθνικός, ο Ακράτητος Λιοσίων, το Nέο Ικόνιο, η Καστέλα, ο Αχαρναϊκος, ο ΠΑΟ Ρουφ κα.

Είστε ικανοποιημένος γενικά από το όλο εγχείρημα;

Ικανοποιημένοι δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ, πάντα ευελπιστούμε για το καλύτερο. Πάντα ο στόχος μας είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες έτσι ώστε να λειτουργήσουμε και να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό.

Θα υπάρχει έπαθλο για τους νικητές;

Όλες οι πρώτες ομάδες θα πάρουν ένα κύπελλο και κάποια μετάλλια. Χρηματικό ποσό δεν θα υπάρχει ωστόσο θα γίνεται έκπτωση σε ρουχισμό από κάποια χορηγία.

Ποιος είναι ο στόχος σας σαν διοργανωτής του τουρνουά;

Θέλουμε τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και το κλαμπ να μαθαίνεται στο ευρύ κοινό. Αυτό που επιδιώκουμε είναι κάθε σαββατοκύριακο τα παιδιά να παίζουν εδώ και όχι στις αλάνες.

Τέλος ο κ. Μιχαηλίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρόεδρο του Cosmos Club κ. Παπαχριστόπουλο που με την συμβολή του και τις εγκαταστάσεις του βοηθά να γίνεται αυτό το τουρνουά.