Ορέστης Τσατσούλης, Γιάννης Οικονομίδης, Λευτέρης Παπαντζήμας: Η τριανδρία της Ηλιούπολης

0
423

Το παιδικό τμήμα του ΓΣ Ηλιούπολης έχει την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ του τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που με τη σωστή ανάπτυξη του ταλέντου τους μπορούν να γίνουν οι νέοι αστέρες της ομάδας στο μέλλον. Πρόκειται για τους Ορέστη Τσατσούλη, Γιάννη Οικονομίδη και Λευτέρη Παπαντζήμα.

Ο Ορέστης είναι 13 χρονών, έχει ύψος 1.61 και αγωνίζεται ως “10άρι”. Η ικανότητά του να “βλέπει” γήπεδο και η πολύ καλή κάθετη πάσα του, τον έχουν βοηθήσει ώστε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του τμήματός του. Αυτά που θέλει να βελτιώσει είναι την ταχύτητα και τη δύναμή του. Το πρότυπό του είναι ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα και όπως δηλώνει, όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σωστός επαγγελματίας μέσα από τη σκληρή δουλειά και όχι ντίβα! Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το Ίντερνετ, τις βόλτες και το ποδήλατο.

Ο Γιάννης είναι 14 χρονών και είναι το ίδιο ικανός τόσο ως αμυντικός, όσο και ως επιθετικός χαφ. Στο εξωτερικό υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όταν ρωτήθηκε τι θα άλλαζε αν είχε τη δυνατότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο απάντησε: “Θα έδινα περισσότερη βάση στις ακαδημίες, για να σταματήσει το φαινόμενο να εμπιστεύονται οι μεγάλες ομάδες παίκτες από το εξωτερικό περισσότερο από ότι τα εγχώρια ταλέντα”. Τέλος, πιστεύει πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο σωστό σε σχέση με πέρσι, ενώ προτιμά το αγγλικό γιατί κάθε παιχνίδι εκεί είναι αμφίρροπο και υπάρχουν συχνά μεγάλα σκορ.

Ο 14χρονος –επίσης- Γιάννης, είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας και θέλει να δώσει βάση στα πεσίματα και τις εξόδους του, ώστε να βελτιωθεί. Δικό του πρότυπο είναι ο Στέφανο Καπίνο του Παναθηναϊκού, που είναι και η αγαπημένη του ομάδα. Το χειρότερο είναι όταν δέχεται γκολ, καθώς όπως μας είπε πέφτει η ψυχολογία του.