ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

0
805

Η Agenda Sport Action, πρωτοπόρος εταιρία στην διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων σε επίπεδο αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενός μοναδικού προγράμματος που αφορά προπονητές ακαδημιών ή επαγγελματίες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο των υποδομών.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στο Λίβερπουλ που θα γίνει από 15-20 Μαρτίου και το οποίο περιλαμβάνει 4 προπονητικά σεμινάρια μέσα στην ακαδημία της Λίβερπουλ (στην Ακαδημία του Αγγλικού συλλόγου βρίσκεται πλέον και ο θρύλος Στήβεν Τζέραρντ), παρακολούθηση αγώνων της Ακαδημίας και φυσικά οι τυχεροί θα δουν και έναν αγώνα της Premiership ανάμεσα στην Έβερτον και την Χαλ!

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής, ενώ θα έχουν την τύχη να συναντήσουν εκτός Ακαδημίας και να ανταλλάξουν απόψεις με τον πρώην διευθυντή της Ακαδημίας της Λίβερπουλ και πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, τον γνωστό σε όλους τους Έλληνες, Τζον Όουενς!

Η αρχή έχει γίνει με μια σπουδαία πρωτοβουλία του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, τον κύριο Ζήση Παπανικολάου, που με φοιτητές του στην ειδικότητα του ποδοσφαίρου, θα ακολουθήσουν αυτή την αποστολή.

Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην διοργανώτρια αρχή με αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος (info@agendasportaction.com).