ΟΜΗΡΟΣ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ: «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

0
308

Την πεποίθηση πως η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω από μια ήττα στον αγώνα κόντρα στο Νέο Ικόνιο Σάλας, εξέφρασε μέσω του minifootballnews.gr ο τερματοφύλακας του REKAL Όμηρος Τρουλλινός.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ στάθηκε στο κακό δεύτερο μέρος που έκρινε κατά πολύ την έκβαση της αναμέτρησης ενώ περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζεται ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο minifootballnews.gr:

Για την ήττα και το άσχημο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που κόστισε ακριβά:

«Ήρθαμε στο Πέραμα με το στόχο ενός θετικού τουλάχιστον αποτελέσματος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στεκόμασταν καλά αμυντικά ενώ καταφέραμε και βγάλαμε αρκετές φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε 3 γρήγορα γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από τον αγώνα καθώς σταθήκαμε άτυχοι σε κάποιες στιγμές».

Για τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο στόχος μας για φέτος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε εύκολα ή δύσκολα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ρεθύμνου που την επηρεάζουν στην απόδοση τους:

«Είναι δύσκολη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Είμαστε μακριά από την Αθήνα και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι κατά κάποιο τρόπο σα να απέχουμε λίγο. Φανταστείτε ότι στην Κρήτη δεν υπάρχει άλλη ομάδα Futsal και δε μπορούμε να διοργανώσουμε ούτε ένα φιλικό για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας επειδή μας αρέσει και το διασκεδάζουμε. Φυσικά υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι που χρειάζεται σε κάθε μας ταξίδι μακριά από το νησί».

 

Σάκης Στάικος