Οι ομογενείς της Αυστραλίας τίμησαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

0
791

Στο κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας στη Μελβούρνη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου η αποστολής της Εθνικής Ανδρών, όπου σε μια σεμνή εκδήλωση τιμήθηκε από τους ομογενείς.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Εθνικής, κ. Μίκαελ Σκίμπε, βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Βασίλη Παπαστεργιάδη, παρουσία του υπουργού Πολιτιστικών Θεμάτων της πολιτείας της Βικτόρια, Ρόμπιν Σκοτ, του υπουργού των Σπορ της ίδια πολιτείας Τζον Έρεν, αλλά και της γενικής προξένου της Ελλάδας στη Βικτόρια Χριστίνας Σημανταράκη. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γιώργος Γκιρτζίκης.

Εκατοντάδες ομογενείς και πολλά μικρά παιδιά, είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες με τα ποδοσφαιρικά ινδάλματα τους και να πάρουν αυτόγραφα. Το ελληνικό στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στην Αυστραλία, κάτι που φάνηκε απο το βροντερό παρών που έδωσαν οι Έλληνες ομογενείς στις κερκίδες του σταδίου, που φιλοξένησε το φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο της Αυστραλίας.

 

πηγή: epo.gr