ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ:«ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΑ»

0
977

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ομάδα Κ17 της Κέρκυρας έκανε δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν την ομάδα της επόμενη σεζόν. Το minifootballnews μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου, το κ. Νίκο Χρυσικόπουλο. Μας μίλησε για τα δοκιμαστικά τόσο για την Κ20, όσο και για την Κ17. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα στα ταλέντα, το ελληνικό ποδόσφαρο και το Euro 2016. 

Aναλυτικά η συνέντευξη:

Για τις δοκιμαστικά ταλέντων :

«Έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, είχαμε 44 συμμετοχές. Παιδιά τόσο από την Κέρκυρα όσο και από άλλα μέρη της Ελλάδος, ήταν ανοικτή η συμμετοχή, ξεχωρίσαμε και άλλα παιδιά από άλλα μέρη και είμαστε σε επικοινωνία να μπορέσουμε να εντάξουμε κάποια παιδιά. Επιλέχθηκαν 25 παιδιά. Το επίπεδο τους ήταν πάρα πολύ καλό».

 Για την Κ20 και τα δοκιμαστικά που έγιναν:

«Της Κ 20 έγιναν το διήμερο 11-12, πάλι Σαββατοκύριακο, πάλι ανοικτή και ελεύθερη συμμετοχή με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από παιδιά εκτός Κέρκυρας. Ήταν 29 οι συμμετοχές, 4 από την Κέρκυρα, έχουμε πρόβλημα και πολύ περισσότερες εκτός. Από πάρα πολλά μέρη της Ελλάδος. Χαρακτηριστικά Κρήτη, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Γιάννινα, Θεσπρωτία, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο, και έχουμε μπει στην διαδικασία να μιλήσουμε με παιδιά εκτός Κέρκυρας».

Ποιος είναι ο στόχος για την νέα σεζόν:

«O στόχος είναι να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπή ομάδα, ανταγωνιστική. Απλά το θέμα είναι ότι η Κέρκυρα είναι ένα μικρό μέρος, δεν είναι τόσο και τουριστικό, με αποτέλεσμα να έχουμε θέμα με αυτές τις ηλικίες. Ειδικά στην ηλικία των 97-98-99. Παιδιών γεννημένα αυτές τις ημερομηνίες. Είναι μικρό το πρωτάθλημα της ΕΠΣ μετέχουν και στις 3 κατηγορίες 50 ομάδες οπότε είναι περιορισμένες οι δυνατότητες να κάνεις επιλογή ποδοσφαιριστών».

Ένα σχόλιο για την αντρική ομάδα της Κέρκυρας:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή, ξέρει πάρα πολύ καλά την κατηγορία, του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι θα έχει μια εξαιρετική και επιτυχημένη σεζόν».

 Για το ελληνικό πρωτάθλημα:  

«Να ανεβεί και να γίνει πιο ανταγωνιστικό, να ανεβεί το επίπεδο γενικά όλων των ομάδων και να μην τελειώνουν τα πρωταθλήματα από τον Νοέμβρη».

 Για το Euro:

«Δυστυχώς για μένα μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεχωρίσει 2-3 ποδοσφαιριστές υψηλών προδιαγραφών. Με εξαίρεση τους γνωστούς δεν βλέπω καινούργιους ποδοσφαιριστές να ξεπετάγονται και να κάνουν το μπαμ».

 

Βλάσσης Νούσης