“ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ”

0
762

Στο minifootballnews.gr μίλησε ο πρόεδρος του Cosmos Club Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στη συνεργασία του κλαμπ με τον ΠΑΟΚ καθώς και στον τρόπο κατά τον οποίο προώθησης των παιδιών της ακαδημίας σε διάφορες ομάδες.

Από ποτέ λειτούργει το Cosmos Club;

Από το 2000.

Ποιος είναι ο στόχος των ακαδημιών σας;

Οι ακαδημίες μας από φέτος συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε οι πρώτες ακαδημίες της ομάδας στην Αθήνα και έχουμε μια κάθετη συνεργασία. Είναι πάνω από το κεφάλι μας και μας ελέγχουν είτε με εσωτερική αλληλογραφία, είτε με τηλεφωνική συνεννόηση.

Ο σκοπός σας είναι δηλαδή να βγάλετε κάποιους παίκτες για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;

Ακριβώς. Από φέτος έχουμε αυτόν τον σκοπό και αν οι γονείς συμφωνήσουν, διότι μιλάμε για μικρά παιδιά, πολλά θα ενταχθούν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έχουν ότι χρειάζονται και τα προετοιμάζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με παρά πολλές ομάδες όπως με την Α.Ε.Κ., την ακαδημία Ροτσα, με τον Παναθηναϊκό και τώρα με τον ΠΑΟΚ.

Πόσα παιδιά έχετε στις ακαδημίες;

Έχουμε γύρω στα 130 παιδιά.

Σε ποιες ηλικίες;

Από 5 μέχρι 15 γιατί έχουμε κάνει και εφηβικό.

Μετά από τα 15 έχετε κάποιο πλάνο για το πώς τα προωθείτε;

Αναλόγως το τι παιδιά είναι. Τα προωθούμε όμως στις διαφορές ομάδες.

Έχετε δηλαδή επαφές;

Έχουμε κάποιες γνωριμίες με κάποιους παράγοντες και κάποιες ομάδες που αναλόγως τι παιδιά είναι και τι εξέλιξη θα έχουν πηγαίνουν στις ανάλογες ομάδες.

Κάθε πότε γίνονται οι προπονήσεις;

Οι προπονήσεις είναι κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:30 έως τις 19:00 αναλόγως τα ηλικιακά γκρουπ.

Πόσους προπονητές έχετε;

Έχουμε τέσσερις προπονητές συν τον προπονητή των τερματοφυλάκων πέντε. Έχουμε γιατρό, συνεργαζόμαστε με κάποιον άνθρωπο ο οποίος είναι ψυχολόγος, ενώ από τον επόμενο μήνα θα μπει στην συνεργασία μας και κάποιος διατροφολόγος.