“Να καθιερωθώ στο σύλλογο που με ανέδειξε!”

0
756

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε μόλις χθες ο Θωμάς Βασιλείου με τον Ατρόμητο! O νεαρός επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια έπαιξε ως δανεικός σε διάφορες ομάδες και στο Περιστέρι θέλησαν να τον επιβραβεύσουν.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό Θωμά, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Αγγελόπουλου.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ενθουσιασμένος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, ειδικά στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξη και τους γυμναστές που συνεργάστηκα. Περισσότερο θέλω βεβαίως να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ατρόμητου που μου έδωσαν αυτή την πολύ μεγάλη ευκαιρία και θέλω πραγματικά να την αρπάξω από τα μαλλιά” δήλωσε ο Θωμάς Βασιλείου αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου και συνέχισε: “Όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουν δανεικός, είχα πίστη ότι μπορώ να έρθω στην επαγγελματική ομάδα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι με έβλεπαν συνεχώς από τον Ατρόμητο κι ασχολήθηκαν πραγματικά μαζί μου. Στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι να τα δώσω όλα και να πείσω ότι μπορώ να παίξω και να καθιερωθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, όπως πια είναι ο Ατρόμητος”.

“Γέννημα θρέμμα” του Ατρόμητου, ο Θωμάς Βασιλείου αποτελεί την πιστή απεικόνιση της αρχαιοπρεπούς ρήσης “τα αγαθά κόποις κτώνται!”. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1994 στην Αθήνα και σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε από τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, ανέβηκε βήμα βήμα την ποδοσφαιρική ιεραρχία παίζοντας για ένα χρόνο στην Κ17 και για δύο χρόνια στην Κ20. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιωνικό, στον Ηλυσιακό και στην Τριγλία Ραφήνας πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ειδικότερα φέτος, έφθασε τις 40 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα της Ραφήνας.

Ο Ατρόμητος ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να τον παρακολουθεί, ως είθισται με όλους τους παίκτες υπό τη δική του σκέπη, με αποτέλεσμα να του δώσει εν τέλει την ευκαιρία που του αξίζει!

Ο νεαρός επιθετικός θα φοράει στην πλάτη τη φανέλα με το νούμερο 20!