“Να επεκτείνουμε τη φήμη μας!”

0
857

Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα διεξήχθη η τελετή λήξης του Παράδεισου Αμαρουσίου στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer Club, που είχε φυσικά ως στόχο τη διασκέδαση παιδιών και γονέων σε μια χρονιά που όπως παραδέχονται και οι ιθύνοντες του συλλόγου, κρίνεται άκρως αποδοτική και επιτυχημένη! Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισος Αμαρουσίου, κ. Λένης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

  Ο Κώστας Αθανασίου, που αποτελεί ουσιαστικά έναν από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας που γίνεται στον Παράδεισο εδώ και μία δεκαετία (ακολουθεί ο… στόπερ της ομάδας, Αλέξης Στούλης, με συνολικά 7 χρόνια συνεισφοράς), αποτύπωσε τις εντυπώσεις του από τη φετινή χρονιά αλλά και τους στόχους της επόμενης.

  “Ήταν μια γιορτή για τον Παράδεισο που έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στα παιδιά να συνδυάσουν την τεχνική τους με τη… διασκέδαση! Οι γονείς έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, ενώ παράλληλα τιμήσαμε και ανθρώπους της αντρικής ομάδας που προσφέρουν αφιλοκερδώς στο σύλλογο. Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν ωστόσο και σε ορισμένους από τους… μικρούς  πρωταγωνιστές, στους οποίους επιθυμούμε να δώσουμε από τώρα το ερέθισμα για να μας εκπροσωπήσουν επάξια και σαν… άντρες”, ήταν τα αρχικά λόγια του κ. Αθανασίου.

 Στα αξιοσημείωτα της σεζόν που έκλεισε, ήταν η συμμετοχή τεσσάρων τμημάτων του Παράδεισου σε ποδοσφαιρικό τουρνουά, στο οποίο όλα κατέκτησαν την πρώτη θέση!

  Σε έναν “τύπου” απολογισμό της χρονιάς, ο κ. Αθανασίου στάθηκε στην καλύτερη οργάνωση, καθώς και στην άυξηση των παιδιών, που φέτος ξεπέρασαν τα 280. Τόνισε επίσης την παραγωγή ποδοσφαιριστών μέσα από την Ακαδημία του Παράδεισου, λέγοντας πως ο σύλλογος έχει τροφοδοτήσει επαγγελματικές ΠΑΕ με περίπου 13 παιδιά, με αποκορύφωμα την περίπτωση του Θωμά Μπουμπουλίμα που πήγε στον Ολυμπιακό!

Ιδιαίτερη αναφορά από τον κ. Αθανασίου, έγινε στο προπονητικό τιμ του Παράδεισου, που απαρτίζεται από αξιόλογους και έμπειρους τεχνικούς που δίνουν τον καλύτερό τους ευατό και για τους οποίους όλοι στο σύλλογο είναι υπεφήνανοι!

  “Βασικός στόχος των συντελεστών του συλλόγου μας, είναι από τη νέα σεζόν να ανεβάσουμε τον αριθμό των παικτών  που απαρτίζουν την Ακαδημία μας, καθώς και να συμμετάσχουμε σε αυξημένης δυναμικότητας τουρνουά, ακόμη και εκτός Αθήνας, με σκοπό να αναμετρηθούμε με ανταγωνιστικότερες ομάδες και να επεκτείνουμε και άλλο τη φήμη του Παράδεισου!”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου, για να συνεχίσει: “Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανή πτυχή των υποδομών μας, ώστε να θέσουμε τις βάσεις για να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναδειχθούν, σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή συμπεριφορά αλλά και τη διασκέδαση!”.

Λουκάς Κιοκτσόγλου