«…ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

0
257

Μόλις λίγους μήνες ζωής μετράει η σχολή του Ολυμπιακού στον Ασπρόπυργο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απλώσει το δίκτυο ακαδημιών τους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερες ομάδες αποφασίζουν να κάνουν αυτό το βήμα και να συνεργαστούν με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στον Ασπρόπυργο είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με τη συνεργασία που έχουν μέχρι στιγμής, όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος της σχολής, Μάκης Μπεκιάρης.

Αρχικά, για τον Κ. Μπεκιάρη στόχος της σχολής είναι να κάνουν τα παιδιά καλύτερους ανθρώπους και έπειτα ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: « Βασικός μας στόχος είναι μέσα από το παιχνίδι, να δώσουμε τα εφόδια στα παιδιά έτσι ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Ο σεβασμός στον αντίπαλο, τον συμπαίκτη και κατά συνέπεια στον συνάνθρωπο είναι το μότο που διδάσκουμε στα παιδιά. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο στόχος του να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που θα αγωνιστούν επαγγελματικά στον Ολυμπιακό».

Για τη συνεργασία που έχουν με τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο υπεύθυνος της σχολής ανέφερε:«Υπάρχει μια άψογη συνεργασία με τον Ολυμπιακό, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της οργάνωσης της σχολής».

Όσον αφορά στην απήχηση της σχολής στην περιοχή, ο Μάκης Μπεκιάρης είπε: « Η απήχηση είναι αρκετά μεγάλη και ήδη προπονούνται μαζί μας πάνω από 100 παιδιά».

Τέλος για τις προσωπικές του φιλοδοξίες ως υπεύθυνος σχολής τόνισε: «Φιλοδοξίες υπάρχουν και είναι πολλές και μεγάλες, αλλά εξαντλούνται όταν βλέπω τα παιδιά να φεύγουν μετά την προπόνηση χαμογελαστά και ευτυχισμένα».

Επιμέλεια: Γιώργος Τατάκης