“ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ”

0
448

Άκρως πετυχημένο θα πρέπει να θεωρείται το δίκτυο ακαδημιών του Ολυμπιακού, το οποίο πλέον κυμαίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ευελπιστεί κάποια στιγμή να έχει την ενδεκάδα του γεμάτη από παίκτες των σχολών του.

Ένα από τα γρανάζια αυτής της προσπάθειας είναι η σχολή της Χαλκίδας που έχει για υπεύθυνο τον Κύριο Νίκο Ρόγκα ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας για την εν λόγω σχολή.

Τα επιτεύγματα της ομάδας στα λίγα χρόνια λειτουργία της είναι αρκετά και συνάμα αξιοζήλευτα. Συγκεκριμένα την περίοδο 2008-2009, η ομάδα των παμπαίδων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα υποδομής της ΕΠΣ Ευβοίας. Την επόμενη σαιζόν ήταν η σειρά των νέων να εντυπωσιάσουν βγαίνοντας δεύτεροι στο πρωτάθλημα υποδομής. Το 2010-2011 νέοι και παίδες κατέκτησαν τα πρωταθλήματα τους στην κατηγορία που αγωνίζονται αντίστοιχα. Την επόμενη χρονιά οι νέοι σήκωσαν το δεύτερο σερί τους πρωτάθλημα. Τέλος η αγωνιστική περίοδος του 2013-2014 ήταν η πιο πετυχημένη σαιζόν για τους ανθρώπους της ομάδας αφού νέοι, παίδες και παμπαίδες κέρδισαν το πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους.

Για τους στόχους που έχουν θέσει ως ομάδα για τα επόμενα χρόνια ο Κ. Ρόγκας ανέφερε: «Στόχος της σχολής η σωστή εκπαίδευση και βελτίωση των αθλητών, ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε ταλέντα για τον Ολυμπιακό μας».

Όσον αφορά στην μέχρι στιγμής συνεργασία με τους «Ερυθρόλευκους» ο υπεύθυνος δήλωσε: «Μία άψογη συνεργασία εδώ και έντεκα χρόνια που έχει οδηγήσει δύο αθλητές μας στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού».

Για την απήχηση της σχολής στην Χαλκίδα ο Κύριος Ρόγκας αναφέρει: «Κάθε χρόνος που περνάει η απήχηση είναι και μεγαλύτερη με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά που έχουμε τις περισσότερες εγγραφές από οποιαδήποτε χρονιά, άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι την περσινή χρονιά η Σχολή μας έκανε το ακατόρθωτα παίρνοντας και τα τρία πρωταθλήματα υποδομών ( νέων, παίδων, παμπαίδων ) Ε.Π.Σ.Ευβοίας».

Τέλος για τις φιλοδοξίες του Κύριου Ρόγκα ως υπεύθυνος σχολής ο ίδιος απάντησε: «Να συνεχίζω να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια η Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και οι γονείς με τους αθλητές της Σχολής».