Νίκες για τις “ερυθρόλευκες” υποδομές

0
894

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους  στα τουρνουά που συμμετέχουν οι ομάδες Κ-10, Κ-11, Κ-12 και Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, οι οποίες αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Αντίθετα η Κ-13 γνώρισε την ήττα.

Αναλυτικά:

Κ-14: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 
Σ’ αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Λιάτσος στο 2’. Για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή αγωνίστηκαν οι: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Γιγίνης, Δούμας Α, Γαρμπής, Καραπαναγιωτίδης, Τάμπος, Τσιουρής, Ντόη, Λιάτσος, Σταμούλης/ Σταρένιος, Φεϊζούλα, Δούμας Ν, Κίτσος, Κουϊμελής, Λάγγας, Σπυριδάκης.
Νίκη στην ΕΠΣ Πειραιά 
Σ’ αγώνα της 8ης ημέρας της Β’ φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη το Σάββατο στη Νίκαια η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Παννεαπολικού. Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση με 20 βαθμούς έχοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Παπακωνσταντίνου (1), Σπυριδάκης (2), Φεϊζούλα (1).
Κ-13: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-1 
Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-13 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είχε δυο δοκάρια με Φλώκο και Γιαννόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, δέχτηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό και ηττήθηκε. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αδαμόπουλος, Γκίνι, Γιαλεδάκης, Παπαντωνόπουλος, Αλέξης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Ποιμενίδης, Φλώκος, Μπόλης/ Ρέτσος, Αρβανιτάκης, Γαλάνης, Αναστόπουλος.
Κ-12: Ολυμπιακός-Ατρόμητος Πειραιά 6-0 
Σ’ αγώνα του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά που διεξήχθη στη Νίκαια το Σάββατο 18 Μαρτίου η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-0 του Ατρόμητου Πειραιά. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Διαμαντόπουλος (2), Φουστέρης (1), Χουρδάκης (1), Δρόσος (1), Χουρδάκης (1). Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κοκμοτός, Νινός, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Χουρδάκης, Σταράκης, Τουλγέρογλου, Αθανασίου, Μουζακίτης, Λεγάκης, Διαμαντόπουλος/ Σκαρτσιάρης, Φουστέρης, Τόλι, Δρόσος, Ρουμελιώτης.
Κ-11: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 
Σ’ αγώνα του «Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 2’ με αυτογκόλ του Μανιού αλλά ο Ολυμπιακός «απάντησε» με δυο γκολ του Χαρίτου (30’, 38’) και πήρε το παιχνίδι. Για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη έπαιξαν οι: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Μπάδρας, Κουτρέτσης, Μπάμπουλης, Χατζόγλου/ Κοπανίδης, Μουζακίτης, Μυστακίδης, Σκιαδάς.
Κ-10: ΑΟ Τράχωνες-Ολυμπιακός 1-6 
Σ’ αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη την Κυριακή στους Τράχωνες η Κ-10 του Ολυμπιακού επικράτησε με 6-1 του ΑΟ Τράχωνες. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Φίλης (2), Καρακώστας (2), Πλης (1), Λάμπρης (1). Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Θοεδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Φίλης, Καρακώστας, Πασαμιχάλης, Λάμπρης, Σπυρόπουλος. Πρίφτι/ Πλης, Γιωτόπουλος, Μανωλάκος, Μαχαίρας, Μπουργάνης, Πουλής, Μαλικούρης.