Νέα εποχή στο futsal της ΑΕΚ!

0
1152

Η νέα σελίδα στο τμήμα Futsalτης ΑΕΚ είναι έτοιμη να γυρίσει, μετά την τελευταία συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου. Οι δύο άνδρες έχουν πλέον έτοιμο το πλάνο με το οποίο θα «τρέξει» το τμήμα και φυσικά δεν αφορά μόνο την πρώτη ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες, στις οποίες θα πέσει μεγάλο βάρος και θα είναι σε πλήρη συνεργασία με αυτές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον τελευταίο καιρό γινόντουσαν από πλευράς ΠΑΕ, ώστε να αναλάβει εκείνη την λειτουργία του τμήματος και να μπει έτσι το futsal του συλλόγου σε νέα εποχή. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο επί χρόνια παράγοντας του φούτσαλ Κωνσταντίνος Μαρινάκης ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο στο εγχείρημα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σχετική ενημέρωση και στους γονείς των παιδιών που βρίσκονται στην ακαδημία της ΑΕΚ, προκειμένου να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα της ομάδας. Παράλληλα, από την συγκεκριμένη συνεργασία είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ θα είναι και αυτή που θα έχει τον πρώτο λόγο σε οποιονδήποτε «πιτσιρικά» των ακαδημιών δείξει το κάτι παραπάνω, τον οποίο και θα εντάξει αμέσως στα δικά της τμήματα υποδομής.

Αμφότερες οι πλευρές θεωρούν ότι μόνο ωφελημένες μπορούν να βγουν από μία τέτοια σύμπραξη και πλέον απομένει η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ που θα «επισημοποιεί» την συνεργασία.

 

Πηγή: aek365.gr