ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

0
340

Αύριο στις 4μ.μ ώρα Ελλάδας η Εθνική ομάδα Παίδων αναμετράται με την αντίστοιχη ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τα παιχνίδια του οποίου φιλοξενεί η Βοσνία από τις 24 έως της 29 Σεπτεμβρίου. 

Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη, ύστερα από την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στη Σλοβενία με 0-0, πάει για ένα και μόνο αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι το οποίο δεν είναι άλλο από τη νίκη, που θα δώσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τρεις βαθμούς, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και αν στην αυριανή αναμέτρηση η ελληνική ομάδα δεν πάρει τους τρεις βαθμούς, θα μπει σε μπελάδες καθώς την τρίτη και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Γαλλία η οποία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτή τη στιγμή είναι πρώτη στον όμιλο. 

Στο άλλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου προκριματικού ομίλου διασταυρώνουν τα ξίφη τους Γαλλία και Σλοβενία, με τους “τρικολόρ” να έχουν νικήσει στην πρεμιέρα τη Βοσνία με 3-1 και να βρίσκονται μόνοι πρώτοι με τρεις βαθμούς. Είναι το φαβορί και της αυριανής αναμέτρησης με τους Σλοβένους, κι αν και εκεί πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της αναμέτρησης Ελλάδας-Βοσνίας.

Η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής: 

1. Γαλλία 3

2. Σλοβενία 1

3. Ελλάδα 1

4. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 0

 

Νικόλας Παναγιώτης