ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ NIKE… Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

0
438

Η Nike και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ανακοινώνουν σήμερα μια νέα συνεργασία, βάσει της οποίας η Nike θα γίνει ο επίσημος προμηθευτής εμφάνισης και εξοπλισμού για την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Η νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 7 Ιουνίου στον αγώνα με την Λιθουανία.

«Η συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μας συναρπάζει. Η Εθνική Ομάδα αντιπροσωπεύει μια απίστευτα πλούσια ιστορική κληρονομιά, παθιασμένους οπαδούς και σημαντικό ιστορικό επιτυχιών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.  Από την Εθνική Ανδρών έως την ομάδα Παίδων, θα παρέχουμε τα πιο καινοτόμα προϊόντα υψηλής απόδοσης στους καλύτερους αθλητές της χώρας» σχολίασε ο Kristjan Luha, Γενικός Διευθυντής της Nike Hellas.

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ομάδας ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο brand. Η Nike είναι εταιρεία που διαχρονικά έχει ταυτιστεί με σπουδαίες διεθνείς επιτυχίες αθλητών και ομάδων και πλέον συνδέεται με την κορυφαία ομάδα της χώρας μας, την Εθνική Ομάδα. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και πιστεύω ότι θα συμβάλει γενικότερα στην ανάπτυξη του εγχώριου ποδοσφαίρου» δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής, Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.