«ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»

0
278

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το ελληνικό κοινό, για την παρουσία του στην χθεσινή αναμέτρηση με την Λιθουανία, απέστειλαν οι Έλληνες διεθνείς.

Οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ευχαρίστησαν μέσω του προφίλ της ΕΠΟ στο facebook τους Έλληνες φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο «Γ. Καραϊσκάκης», προσκαλώντας τους παράλληλα και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες αρχής γενομένης από αυτόν με την Βοσνία.

«Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και στάθηκαν στο πλευρό μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Απευθυνόμενοι σε όσους ήταν στο γήπεδο, καθώς επίσης σε αυτούς που δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η υποστήριξη που μας προσφέρετε μας φτιάχνει τη διάθεση και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τις αγωνιστικές μας προσπάθειες. Γι’ αυτό το λόγο, σας θέλουμε δίπλα μας σε όλους τους επόμενους αγώνες που θα δώσουμε, επίσημους και φιλικούς, με πρώτο τον αμέσως προσεχή εναντίον της Βοσνίας τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε να γεμίσετε τις κερκίδες κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας ανταποδώσουμε αυτό που αξίζετε. Όλοι μαζί, είμαστε πιο δυνατοί», ανέφερε αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση.

 

Σταύρος Ιωαννάτος