ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΑΚΗ: «ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

0
527

Η 27χρονη άσος του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας, Μαρία Αδαμάκη, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιταλία στο minifootballnews.gr για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού καθώς επίσης και για τη συνέχεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η διεθνής μέσος εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την εμφάνιση της ομάδας και την ισοπαλία που απέσπασε από τις Ιταλίδες, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα κορίτσια του Βαγγέλη Κουτσάκη έχουν τη δυνατότητα να εμφανιστούν ακόμη καλύτερες στη συνέχεια, στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο minifootballnews.gr η Μαρία Αδαμάκη:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο, παρόλα αυτά όμως φέραμε ισοπαλία με την Ιταλία που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να πάμε καλύτερα στην επόμενη προκριματική φάση που είναι για το Παγκόσμιο Κύπελλο, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον περισσότερους βαθμούς από αυτή τη διοργάνωση και πετυχαίνοντας νίκη που δεν καταφέραμε σε αυτά τα δέκα παιχνίδια, παρά την προσπάθειά μας».

Νικόλας Παναγιώτης