ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-«ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ»

0
341

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο minifootballnews.gr ο προπονητής του παιδικού τμήματος της ΑΕΚ, κύριος Μανώλης Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως υπάρχει μέλλον για την ομάδα της Ένωσης μέσα από τα παιδιά των υποδομών της, ωστόσο θα χρειαστεί πολλή δουλειά και χρόνος για να έρθουν επιθυμητά αποτελέσματα.

Συνακόλουθα, ο κύριος Παπαδόπουλος, έκανε λόγο για το τουρνουά που συμμετείχε η ομάδα του στο Σοφικό Κορινθίας, «Ranch Super Soccer Cup», στο οποίο η ομάδα του κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του παιδικού. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαδόπουλος στο minifootballnews.gr:

Για το τουρνουά «Ranch Super Soccer Cup»:

«Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρχε συμμετοχή ομάδων από πολλές περιοχές της Ελλάδας και τα παιδιά αγωνίστηκαν με συνομήλικούς τους από άλλα μέρη».

Για τη συμμετοχή της ομάδας της ΑΕΚ στο τουρνουά:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας μας. Είδαμε τα παιδιά να παρουσιάζουν καλά πράγματα. Ωστόσο, θα θέλαμε να υπήρχε μεγαλύτερη δυναμικότητα και στις αντίπαλες ομάδες, έτσι ώστε να υπήρχε περισσότερη ανταγωνιστικότητα στο τουρνουά».

Για το μέλλον της ΑΕΚ:

«Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η ΑΕΚ πρέπει να βασιστεί στις υποδομές της. Μέσα στην ακαδημία σε κάποια παιδιά βλέπουμε ότι υπάρχει ταλέντο. Ωστόσο, θα χρειαστεί πολλή δουλειά και χρόνος. Σίγουρα κάτι ελπίζουμε από αυτά τα παιδιά για το μέλλον της ομάδας».

Νικόλας Παναγιώτης