Λαμπρή γιορτή με εκλεκτούς καλεσμένους

0
663

Με πρωταγωνιστές μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, παλαίμαχους άσσους του ποδοσφαίρου και θρύλους της αθλητικής ζωής της χώρας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Α.Ο. ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τιμήθηκαν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Κώστας Τσάνας και Μίμης Δομάζος

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Ηλιούπολης, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, παρουσία πολλών και εκλεκτών καλεσμένων, τιμήθηκαν για την προσφορά τους, μεγάλα ονόματα όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης (παλαίμαχος Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού), ο Μίμης Δομάζος (παλαίμαχος Παναθηναϊκού και ΑΕΚ), ο Τάκης Κελεσίδης (παλαίμαχος Ολυμπιακού) ο Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός εθνικής ομάδας πόλο) και ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης ανοιχτής θαλάσσης) ως θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού παραλαμβάνοντας την φανέλα του συλλόγου με την ειδική μνεία legend.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” απο την ΔΙΑΝΑ στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή των τελευταίων ετών. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο στην ανοικτή θάλασσα, ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε με τον δικό του ιδιαίτερο τροπο στους παρευρισκόμενους και απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα! Εδώ παραλαμβάνει την φανέλα της ΔΙΑΝΑ απο τον Πανοσιολογιώτατο Σεραφείμ.

Επίσης η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, σεβόμενη την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο έως σήμερα, τίμησε τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Κώστα Τσάνα και τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, Ιβάν Ρούσεφ, με την φανέλα του συλλόγου με την ειδική μνεία Respect.

Ένας ακόμη θρύλος του ελληνικού ποδοσφαιρου, ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού , ο Παναγιωτης Κελεσίδης (δεξιά), παραλαμβάνει από τον πρόεδρο των παλαιμάχων Γιάννης Στέφα, την φανέλα της ΔΙΑΝΑ με την αναγραφή του ονόματός του στην πλάτη και την αναγραφή “θρύλος – legend” στο μπροστινό μέρος

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα για τα 600 άτομα που παρευρέθηκαν και έτσι ο σύλλογος χώρισε την γιορτή σε 2 διαδοχικές εκδηλώσεις. Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει μια απο τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών ακαδημίες της χώρας, που αγγίζει τα 300 παιδιά.

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πανοσιολογιώτατος της ενορίας της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, κ. Σεραφείμ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος, στελέχη της Δημοτικής αρχής, το σύνολο πολιτικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης, το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΙΑΝΑ, παλαιοί πρόεδροι και μέλη της οικογένειας του συλλόγου, παιδιά, προπονητές, γονείς από όλα τα τμήματα των ακαδημιών, η ανδρική ομάδα, καθώς και άνθρωποι που στηρίζουν ηθικά και υλικά κάθε προσπάθεια του σωματείου, Ηλιουπολίτες, που πιστεύουν στο όραμα των ανθρώπων της ομάδας.

Τα παιδιά του παμπαιδικού 3 με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη

Πολύτιμοι αρωγοί της εκδήλωσης ήταν ο Γιάννης Ζευγίτης, ο Μίμης Ζωντήρος και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο αρχηγός της εθνικής ομαδας πόλο και έκτος ολυμπιονίκης του Ρίο, ο Χρήστος Αφρουδάκης τιμάτε από την «ψυχή» του συλλόγου της ΔΙΑΝΑ, τον Μίμη Ζωντήρο

Για κάθε τμήμα του συλλόγου (15 τμήματα της ακαδημίας καθώς και η ανδρική ομάδα) υπήρχε πίτα με φλουριά για τους τυχερούς, οι οποίοι κέρδισαν αθλητικά δώρα.

H εκδήλωση έκλεισε με ευχές, για υγεία και προκοπή του σωματείου, που πρωταγωνιστεί στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.