ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΠΤΣΟΣ: «ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ»

0
283

Αποκλειστικά στο minifotballnews.gr μίλησε ο Κώστας Ρούπτσος μετά την αναμέτρση Μινώταυρος – Δούκας.

Ο team manager του Δούκα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Μινώταυρου θεωρώντας πως έχει ανέβει πολύ στον δεύτερο γύρο και η νίκη της ομάδας του απέναντι του ήταν αναγκαία προκειμένου να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Στη συνέχεια έκανε λόγο στο δύσκολο καλοκαίρι που είχε η ομάδα με αποτέλεσμα τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την Σαλαμίνα ως έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο ενόψει πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Μινώταυρο

«Εμείς χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη για να βγούμε δεύτεροι λόγω και της ισοπαλίας που φέραμε με την Ολυμπιάδα, οπότε ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι διεκδικώντας τη νίκη. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Τον Μινώταυρο τον είχα παρακολουθήσει και στα προηγούμενα παιχνίδια του, είναι πολύ δυνατός και νομίζω πως στα πλέι οφ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος. Επίσης ξέραμε πως αν δεν παίζαμε καλά σήμερα θα κινδυνεύαμε διότι η ομάδα του Ταύρου βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Για το αν περίμενε φέτος ο Δούκας να τερματίσει δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Άλκης Βανδώρος περάσαμε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι σχεδιάζοντας την ομάδα, επειδή για διάφορους λόγους έγιναν πάρα πολλές αλλαγές, Ωστόσο, μαζέψαμε ικανά παιδιά στο χώρο του futsal, είχαμε ένα ζήτημα για το πως θα μονταριστεί η ομάδα και πόσο χρόνο θα μας πάρει να την στρώσουμε και να παίξουμε καλά και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Τώρα όμως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε συσπειρωθεί ως ομάδα και νομίζω πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ».

Για το αν η Σαλαμίνα φαντάζει ως ένας εύκολος αντίπαλος για τον Δούκα

«Η Σαλαμίνα είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που παίζει δυνατά και δεν χάνει εύκολα. Επιπλέον δεν έχει τίποτα να χάσει από αυτή την σειρά, θα μπει μέσα και θα τα δώσει όλα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε αν μπορούμε απευθείας δύο φορές για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν Δούκας και Ολυμπιάδα μπορούν να κοντράρουν την Αθήνα ’90

«Είναι τρείς εντελώς διαφορετικές ομάδες και θεωρώ ότι θα γίνει γερή κόντρα. Πιστεύω πως κυρίως στους ημιτελικούς και στους τελικούς θα έχουμε πολύ δυνατές σειρές. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Εμάς η Αθήνα ’90 μας έχει κερδίσει δύο φορές, η Ολυμπιάδα έχει κερδίσει την Αθήνα ’90, εμάς δεν μας έχει κερδίσει η Ολυμπιάδα, επομένως από αυτό και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πως τα αποτελέσματα είναι ρευστά. Οι πιθανότητες θα είναι μοιρασμένες και στις τέσσερις ομάδες με κάποιο πλεονέκτημα της Αθήνας ’90 λόγω πρωταθλητισμού αλλά και του Δούκα που κυνηγάει με αξιώσεις τόσα χρόνια κάτι καλό. Σε γενικές γραμμές όμως θα είναι πολύ ισορροπημένες οι σειρές και θα κερδίσει αυτός που θα μπορέσει να παίξει καλύτερα».

 

Αντώνης  Διβόλης