ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ: «ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»

0
632

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε, στο ντεμπούτο του με το Νέο Ικόνιο και την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία, ο Κώστας Καρασάββας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε τόσο στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, όσο και στην αγαπημένη του Εθνική, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το παραθυράκι για πιθανή επιστροφή του σε αυτή σε περίπτωση που τον χρειαστεί ο κ. Σοϊλεμές.

Κώστα, άσχημο το αποτέλεσμα κόντρα στον Μινώταυρο. Που νομίζεις πως οφείλεται η ήττα;

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν υπολογίζαμε, τόσο πολύ, για την προσπάθειά μας για σωτηρία. Δεν μπήκαμε καλά στο ξεκίνημα, δεχτήκαμε πολύ νωρίς 3 τέρματα και αυτό μας επηρέασε. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μπήκαμε μέσα για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο και πιέσαμε τον αντίπαλο εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του. Βρίσκομαι στην ομάδα 10 μέρες έχοντας κάνει μόνο 3 προπονήσεις, ωστόσο βλέπω πως όλοι είναι μια οικογένεια και πιστεύω πως θα κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο και σιγά σιγά θα ευχαριστιόμαστε περισσότερο τον κάθε αγώνα».

Έχεις παρατηρήσει κάποιο στοιχείο που θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα;

«Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά που έχουν όρεξη για το άθλημα και θα προσπαθήσουμε να τα βοηθήσουμε να ανέβουν επίπεδο. Μας λείπει η εμπειρία και η ποσότητα, αφού δεν έχουμε αρκετό υλικό σαν ομάδα. Ευτυχώς γύρισε ο Πέτρος (Κατεβτσιάν) που ήταν φαντάρος, ήρθα κι εγώ και θεωρώ πως σε έναν μήνα που θα γνωρίζουμε όλοι το παιχνίδι του καθενός θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο παιδί;

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για εμένα να ξεχωρίσω κάποιον. Κακά τα ψέματα δεν έχω δει κάτι, ωστόσο όπως είπα και πριν έχω ξεχωρίσει το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα που είναι μια πραγματική οικογένεια».

Η μεταγραφή σου στο Νέο Ικόνιο χαρακτηρίστηκε ως βόμβα μεγατόνων. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;

«Ελπίζω να μην αναφέρονται στο γεγονός ότι έχω πάρει κάποια παραπανήσια κιλά (γέλια). Είμαι ένα από τα παιδιά που είμαι παλιός στον χώρο, γι’ αυτό προφανώς χαρακτηρίστηκε και έτσι. Η μεταγραφή αυτή έγινε λόγω της πολύ καλής προσωπικής σχέσης που έχω με τον Θανάση Ζάχο αλλά και με κάποια άλλα παιδιά, όπως ο Χρήστος Χονδρουδάκης και ο Γιώργος Πρεβενάς, που έχουμε μεγαλώσει μαζί 10 χρόνια τώρα».

Ως παλιός παίκτης της εθνικής, ποιο το σχόλιό σου για την πρόσφατη επιτυχία της;

«Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί αυτή η Εθνική στελεχώνεται από παιδιά που μεγάλωσαν μαζί μου, όπως ο Χρήστος Αχής και πολλοί άλλοι, και κυρίως επειδή στο πάγκο της βρίσκεται ένας αδελφικός μου φίλος ο Στέφανος Σοϊλεμές. Τους εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την ψυχή μου και βέβαια όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως είχα αρρώστια με την Εθνική και το εθνόσημο και πάντα συγκινούμαι όταν μαθαίνω ευχάριστα πράγματα για αυτή την ομάδα».

Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε ακόμη και τώρα ξανά με το εθνόσημο στο στήθος;

«(Γέλια) Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαι πολύ πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω να ασχοληθώ γενικότερα με το ποδόσφαιρο από τον προηγούμενο Απρίλιο ενώ τώρα με την ομάδα έχω κάνει μόλις 3 προπονήσεις. Ο Στέφανος ξέρει πως άμα με χρειαστεί θα είμαι στην διάθεσή του, αλλά νομίζω πως έχει αρκετά καλό υλικό για να χρειαστεί κι εμένα. Βέβαια αν με χρειαστεί  εγώ εδώ είμαι, μετά από κανένα δίμηνο βέβαια (γέλια)».

 

 

Αντώνης Διβόλης