ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΥΛΩΝΑ- «ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ»

0
953

Η Κωνσταντίνα Μυλωνά, παίκτρια του Ήφαιστου Περιστερίου και προπονήτρια σε τμήμα ακαδημίας στην ομάδα των Ιώνων Παλαιού Φαλήρου, μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr, τόσο για την προσωπική της καριέρα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, όσο και για την ακαδημία των Ιώνων ως προπονήτρια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο minifootballnews.gr η Κωνσταντίνα Μυλωνά:

Για τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου:

 «Κάνουμε μια καλή προσπάθεια σε αυτά τα λίγα χρόνια που λειτουργεί η ακαδημία. Πάμε πολύ καλά. Είχαμε διάκριση σε διεθνές επίπεδο, στην Ισπανία στο τουρνουά «Καταλούνια» κάτω των 13 ετών, πήραμε την πρώτη θέση. Υπάρχει αρκετό ταλέντο και πρέπει να αξιοποιηθεί με δουλειά δική μας, των προπονητών της ομάδας. Στόχος μας είναι να έρχονται παιδιά στην ακαδημία, να κοινωνικοποιούνται, να πλάθουν χαρακτήρα και όσα από αυτά έχουν τη δυνατότητα για να προχωρήσουν στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να προχωρήσουν».

Για την Εθνική Γυναικών:

«Πιστεύω γίνονται βήματα ανόδου σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο θέλει ακόμη πολλή δουλειά και υποστήριξη τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τα ΜΜΕ. Υπάρχει μια βοήθεια, αλλά χρειάζεται ακόμη περισσότερη για να υπάρξει μεγαλύτερη άνθιση στο άθλημα και να έρθουν επιτυχίες για την Εθνική Ομάδα. Επιπλέον, θα πρέπει να δίνονται περισσότερα κίνητρα στις αθλήτριες έτσι ώστε να μη μειώνεται το ενδιαφέρον τους και η προσπάθειά τους».

Για τους προσωπικούς της στόχους στο γυναικείο ποδόσφαιρο:

«Στόχος κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα.  Παλαιότερα ήμουν στην Εθνική. Χρειάζεται πολλή δουλειά και προπόνηση για να κληθείς στην Εθνική Ομάδα. Ευελπιστώ πως θα κληθώ ξανά στο μέλλον».

Νικόλας Παναγιώτης