ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ- ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

0
420

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Κρησσών Ρεθύμνου βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος στη χώρα μας, με τη συμμετοχή της πρώτης ομάδας στην Α’ εθνική κατηγορία.

Το σωματείο του Ρεθύμνου, όμως, δεν επαναπαύεται σε αυτήν την επιτυχία και δουλεύει καθημερινά και μεθοδικά στο κομμάτι των υποδομών. Μία ομάδα της επαρχίας για να μπορέσει να έχει σταθερή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, πρέπει να στραφεί και στην «παραγωγή» παικτριών μέσα από τα φυτώρια. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι Κρήσσες, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ανίχνευση ταλέντων, τα οποία και προσπαθούν στη συνέχεια να βελτιώσουν με τη συστηματική δουλειά.

Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, μέσα στον οποίο έχουν διεξαχθεί αρκετές ημερίδες γυναικείου ποδοσφαίρου, οι οποίες και είναι άκρως επιτυχημένες. Ο κύριος Μιχάλης Μάγκος είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων των ακαδημιών του κρητικού συλλόγου, το οποίο έχει τμήματα αποκλειστικά μόνο για κορίτσια. Όντας ένα από τα λίγα σωματεία στη χώρα μας που συμβάλλουν στο μέλλον του αθλήματος. 

Νικόλας Παναγιώτης