ΚΡΕΜΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΦ

0
316

Όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια υγείας του Βούλγαρου μέσου οι πληροφορίες τον ήθελαν να εγκαταλείπει άμεσα την ενεργό δράση. Ωστόσο, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ, το είχε διαψεύσει, τονίζοντας πως ο Πετρόφ θα παρέμενε αρχηγός της ομάδας παρότι δεν θα αγωνιζόταν.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής, με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει πως θα προχωρήσει στην δημιουργία ενός ιδρύματος που θα βοηθά καρκινοπαθείς.

“Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την απόσυρσή μου. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά η διαρκής στήριξη της οικογένειας, των φίλων και των εξαιρετικών ανθρώπων που γνωρίζω θα το κάνουν ευκολότερο για μένα να προχωρήσω από τη μοναδική ζωή που ήξερα μέχρι τώρα. Από τότε που διαγνώστηκα  με οξεία λευχαιμία το Μάρτιο του 2012 κατανόησα και εκτίμησα τον τρόπο με τον οποίο αυτή η ασθένεια επηρεάζει τις ζωές τόσων ανθρώπων. Μπορώ και θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός Ιδρύματος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται στους ανθρώπους που  έχουν διαγνωστεί με την ασθένεια αυτή. Για όσα έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο, θα είμαι πάντα είναι απίστευτα ευγνώμων”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν οι φίλοι της Άστον Βίλα χειροκροτούσαν κατά τη διάρκεια του 19ου λεπτού σε κάθε αγώνα για να τιμήσουν τον αρχηγό της ομάδας που αγωνιζόταν με το νούμερο 19.

Ο Πετρόφ αναμένεται να αποχαιρετίσει τους συναδέλφους του αλλά και τους θαυμαστές του το Σάββατο (11/5) στο “Βίλα Παρκ”, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι.

 

Πηγή: contra.gr