Κατσουρανης- Καπινο στο Make it Count

0
639

Στo πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας Make it Count, η Nike προσκάλεσε καταξιωμένους αθλητές από το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το στίβο να θέσουν τους στόχους τους στο νέο premium κατάστημα της Nike στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα, με σκοπό να κάνουν το 2012 να μετρήσει. 15 τυχεροί fans, που συμμετείχαν σε διαγωνισμό στις σελίδες Facebook της Nike, είχαν τη μοναδική εμπειρία να είναι παρόντες και να γνωρίσουν τους αγαπημένους τους αθλητές.

Οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Χονδροκούκης και Λούης Τσάτουμας μοιράστηκαν τους στόχους τους για  το 2012 με τους 15 τυχερούς Nike fans που είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται εκεί, να παίξουν διαδραστικά video games. Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν τις συμβουλές τους και να εμπνευστούν από τους αγαπημένους τους αθλητές.

Αθλητές και καλεσμένοι είδαν πρώτοι τις συλλογές Basketball, Running, Football και Sportswear  της Nike για την Άνοιξη 2012 που καλύπτουν τους τρεις ορόφους του καινούριου, premium καταστήματος. Το κατάστημα αποτελεί τον απόλυτο αθλητικό προορισμό για τον κάθε καταναλωτή που θέλει να αποκτήσει προϊόντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πρωτοποριακού design. Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και με επιβλητική διακόσμηση που εμπνέει τον επισκέπτη και τον προσκαλεί στο φιλόξενο περιβάλλον του, το κατάστημα αυτό θα αποτελέσει πυρήνα στα αθλητικά δρώμενα!