ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

0
576

Η ακαδημία της Διάνα Ηλιούπολης , με την στήριξη του διοικητικού συμβουλίου και με τη συμβολή και την τεχνογνωσία της Agenda Sport Action, που διατηρεί τα τελευταία τρία χρόνια το μάνατζμεντ της Ακαδημίας, συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει.

Έτσι πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα soccer school στις 5-6-7-8 Μαϊου, σε μια περίοδο δηλαδή, που τα παιδιά λόγω των διακοπών δεν θα έχουν σχολικές υποχρεώσεις. Το soccer school θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Η Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης επιμένει να στηρίζεται στην εξέλιξη των ταλέντων και των προπονητών της, με βάση την ευρωπαϊκή παιδεία και επιμόρφωση.

-Τα περασμένα 2 χρόνια, είχε τη συνεργασία με τον κολοσσό του Αγγλικού ποδοσφαίρου, τη Λίβερπουλ, που συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια του συλλόγου.

Αυτή τη φορά, το τετραήμερο του Μαΐου , θα φιλοξενήσει δύο προπονητές από τη Γερμανία, που ανήκουν ταυτόχρονα και στην γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και εξειδικεύονται στην ανίχνευση ταλέντων.

-Γιώργος Μεταξαράκης: Είναι προπονητής ελληνικής καταγωγής, που επί σειρά ετών δουλεύει στην Στουτγάρδη, ενώ είναι και κάτοχος του διπλώματος Uefa A’.

-Martin Wohrle: Διακεκριμένος ομιλητής για το ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Κάτοχος του διπλώματος Uefa B’. Υπεύθυνος της γερμανικής ομοσπονδίας για την ανίχνευση ταλέντων.

Αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν για να προπονήσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες της Διάνα και παράλληλα θα έχουν αλλεπάλληλα σεμινάρια με τους προπονητές.

Θα υπάρξει επίσης και ειδικό σεμινάριο για τους γονείς, ενώ θα παραδώσουν και μαθήματα σχετικά με την ορθολογική οργάνωση και λειτουργία της ακαδημίας γενικότερα. Θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν τα παιδιά, παρουσία και των προπονητών.

-Η πρωτοβουλία αυτή απολαμβάνει την καθολική στήριξη του διοικητικού συμβουλίου της Διάνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο, κύριο Φραγκάκο, αλλά και του υπευθύνου των ακαδημιών και μέλους του ΔΣ, κύριου Γιάννη Ζευγίτη.

Το μήνυμα που περνά ο σύλλογος μέσα από αυτό το εγχείρημα, είναι ένα: με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Γι αυτό, στόχος είναι “κάθε χρονιά να εκπαιδεύουμε τους προπονητές μας, μέσω της ιδιαίτερης κουλτούρας των προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Τρανά παραδείγματα είναι οι συνεργασίες με τη Λίβερπουλ και με τη Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, φέτος. Το γεγονός αυτό θα δώσει μια χρήσιμη “ένεση” στο πρεστίζ του συλλόγου μας, που τα τελευταία χρόνια επενδύει χρήματα στη γνώση, την επιμόρφωση και την εξέλιξη των προπονητών και των παιδιών της, την ώρα που άλλα σωματεία λόγω της οικονομικής κρίσης, περιορίζουν τις δραστηριότητές τους” ισχυρίζονται οι διοικούντες την ΑΚΑΔΗΜΙΑ της ΔΙΑΝΑ Ηλιουπολης και συνεχίζουν:

“Ο ρόλος του κύριου Γιάννη Νάση, τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών μας, είναι να έχει το γενικό πρόσταγμα της προσπάθειας αυτής. Θα λέγαμε πως θα είναι ο “ομφάλιος λώρος” ανάμεσα στους δύο Γερμανούς και στη Διάνα. Η πυραμίδα δηλαδή, αν μπορούσαμε να την ορίσουμε, θα είναι: Γερμανοί προπονητές-Γιάννης Νάσης-προπονητές της ακαδημίας μας (12 στον αριθμό). Τελικοί παραλήπτες θα είναι φυσικά οι ίδιοι οι αθλητές μας που θα λάβουν μέρος” καταλήγουν.

-Μεγάλος χορηγός της προσπάθειας αυτής, είναι το κατάστημα της VODAFONE (πλατεία Καλογήρων, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 239, Δάφνη – ΤΗΛΕΦΩΝΟ–> 210-9763636), που ανέλαβε να καλύψει σημαντικό μέρος των εξόδων για τις παροχές στους δύο Γερμανούς προπονητές.

diana 1 DIANA 2 diana 3

SAMSUNG
(φωτό από τα soccer school της Διάνα Ηλιούπολης με τη Liverpool)