ΘΩΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ- “ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ”

0
676

Ο υπεύθυνος των τμημάτων των υποδομών του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και προπονητής του εφηβικού τμήματος, κύριος Θωμάς Μανώλης, μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr για την ακαδημία του συλλόγου, αλλά και για το τουρνουά στο οποίο λαμβάνει μέρος αυτή τη στιγμή.

Η ακαδημία του ΠΑΟ ΡΟΥΦ αυτή τη στιγμή απασχολεί περίπου 150 παιδιά τα οποία είναι χωρισμένα με βάση την ηλικία τους σε 7 τμήματα. Παιδιά που ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους, προπονούνται ήδη με την πρώτη ομάδα. Αυτός είναι και ο στόχος των ιθυνόντων της ακαδημίας. Δηλαδή να επανδρωθεί η πρώτη ομάδα με παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος και προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Θωμάς Μανώλης στο minifootballnews.gr:

–          Για τα παιδιά που βρίσκονται στην ακαδημία:

–          «Αυτοί τη στιγμή στα 7 τμήματα ακαδημιών που διαθέτουμε, απασχολούμε περίπου 150 παιδιά. Από αυτά ήδη 4 προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε να λειτουργούμε έτσι».

–          Για το τουρνουά στο οποίο έλαβε μέρος η ακαδημία:

–          «Στόχος μας ήταν να συνδυάσουμε ένα καλό ταξίδι με ένα δυνατό αγωνιστικό κομμάτι. Μαζί μας πήραμε παιδιά όχι τόσο της πρώτης γραμμής, για να πάρουν εμπειρίες τόσο σε διαμονή μακριά από τα σπίτια τους όσο και σε επίπεδο ανταγωνισμού, αντιμετωπίζοντας καλές ομάδες».

–          Για τους στόχους της ομάδας:

–          «Ο στόχος που έχουμε ως ακαδημία είναι διττός. Αφενός να έχουμε σωστή οργάνωση και αφετέρου να προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα παιδιά με ταλέντο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα τμήματα της ακαδημίας παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα».