Θουκυδίδειο Τουρνουά

0
1137

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Οι ακαδημίες πλέον με τον νέο νόμο τις FIFA το Finacial Fair Play, αποτελούν τον κύριο εκφραστή για την κάθε ομάδα για την ανακάλυψη και την απόκτηση νέων παικτών. Οπότε τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία σε λίγα χρόνια να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μεγάλους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πολλά από αυτά τα παιδιά αγωνίζονται ήδη και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο AFC – PROJUNIOR ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά χωρίζεται σε δύο ομίλους και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Στον Α’ όμιλο ο Ολυμπιακός Βάρης είναι πρώτος στη βαθμολογία με 4 βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους Τράχωνες, και πλέον το παιχνίδι είναι για δύο και σίγουρα στο τέλος θα επικρατήσει ο καλύτερος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Α.Ο.Τράχωνες- Ομάδα1 3-0, Δάφνη Π. Φαλήρου- Ολυμπιακός Βάρης αναβλήθηκε, Cosmos Club- Ομάδα2 3-0, Κερατσίνι Α.Π.Ο.- Π.Α.Ο. Καλυβίων αναβλήθηκε, Fous De Foot Arsenal Soccer Schools- Υμηττός2007 7-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΥ:

Ολυμπιακός Βάρης 45, Α.Ο.Τράχωνες 41, Fous De Foot Arsenal Soccer Schools 33, Cosmos Club 30, Υμηττός2007 28, Κερατσίνι Α.Π.Ο. 24, Δάφνη Π. Φαλήρου 19, Π.Α.Ο. Καλυβίων 12, Ομάδα1 0, Ομάδα2 0.

Στον Β’ και τελευταίο όμιλο του τουρνουά ο Ατρόμητος Χαλανδρίου Ακαδημία Λάκη είναι στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, πλέον η μάχη είναι για την κατάληψη της δεύτερης, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Ακαδημία Καραταϊδη- Ατρόμητος Χαλανδρίου Ακαδημία Λάκη 0-2, Ατρόμητος1- Πανερυθραϊκός αναβλήθηκε, Ελπιδοφόρος- Ακαδημία Arsenal Αφιδνών 2-3, ΑΠΕΣ Καπανδρίτη- Αγ.Ανάργυροι Ελευσίνας 2-2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ:

Ατρόμητος Χαλανδρίου Ακαδημία Λάκη 33, Ακαδημία Arsenal Αφιδνών 28, Ελπιδοφόρος 23, Αγ.Ανάργυροι Ελευσίνας 18, Ακαδημία Καραταϊδη 16, Πανερυθραϊκός 9, Ατρόμητος1 9, ΑΠΕΣ Καπανδρίτη 4.