Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

0
393

Το minifootballnews.gr παρευρέθηκε για ακόμη μία φορά στην συνέντευξη τύπου, στο γήπεδο της Ριζούπολης αυτή τη φορά για το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Skoda Ξάνθη και κατέγραψε τις δηλώσεις των δύο προπονητών.

Ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Σάντσεζ ξεκίνησε τις δηλώσεις του εκφράζοντας την χαρά του για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του καθώς είπε πως άξιζαν τους τρεις βαθμούς της νίκης και είχαν μία πολύ καλή και επαγγελματική εμφάνιση. Ωστόσο, κατά τη γνώμη του MVP του παιχνιδιού θεωρεί πως δεν ήταν κάποιος παίκτης από την ομάδα του αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης αφού γλίτωσε την ομάδα του πολλές φορές από το γκολ με σημαντικές επεμβάσεις. Συνέχισε, λέγοντας πως ήταν μία σημαντική νίκη για ακόμη έναν λόγο, ο οποίος ήταν ότι πλέον σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ξάνθη στην ζώνη του υποβιβασμού ο Απόλλωνας έχει το πλεονέκτημα. Τελειώνοντας τις δηλώσεις του ο Βρετανός τεχνικός ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που για ακόμη μία φορά βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός.

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής της Skoda Ξάνθη, κ. Κεχαγιάς, φανερά δυσαρεστημένος από ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του δήλωσε πως η ομάδα του περνά ένα δύσκολο τριήμερο. Σχετικά με το παιχνίδι αναφέρθηκε στο ότι αν και γνώριζαν τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν ώστε να πάρουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Παρ΄όλα αυτά, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να σηκώσει και πάλι το κεφάλι και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Συνοψίζοντας, πρόσθεσε πως το αποψινό παιχνίδι το ήθελαν ακόμη πιο πολύ ώστε να συμπαρασταθούν με αυτόν τον τρόπο στον κ. Πανόπουλο κάτι το οποίο όμως τους φέρνει θλίψη καθώς δεν τα καταφέραν. Τέλος, ο κ. Κεχαγιάς, δεν παρέλειψε να δώσει και τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Απόλλωνα.

 

Γιάννης Πανόπουλος.