Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα

0
668

Σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, και συνεχίζουν να πορεύονται «χέρι-χέρι», «συγκατοικώντας» στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Κ15.

Με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην ανασταλτική τους λειτουργία, το θέαμα και το σκορ θυσιάστηκαν στο βωμό των σκληρών μονομαχιών και του μη παραγωγικού παιχνιδιού, με τους Πειραιώτες ωστόσο, να πατάνε ελαφρώς καλύτερα.

Οι γηπεδούχοι, επί της ουσίας απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τις προσπάθειες όμως των Φέκκα και Μούγιου στο 63’και στο 68’ αντίστοιχα, να καταλήγουν λίγο έξω από την εστία των «πρασίνων».

Από την άλλη μεριά, κι οι φιλοξενούμενοι είχαν την στιγμή τους, όταν ο Αλεξανδρόπουλος έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Ολυμπιακός: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Μποσκουϊδης (56′ Ράμα), Κοτσιανούλης (46′ Γεωργαντής), Φέκκας (72′ Τσέργας), Μούγιος.

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Μπάκος (69’ Βαγιαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Ηλιάδης(65’ Κλάιφερτ), Ντοματάς.