Η ΑΡΣΕΝΑΛ «ΤΣΕΚΑΡΕΙ» ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0
206

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal FC συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων σε μικρές ηλικίες και συνεχίζουν τα Open Day Trials στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου (παίκτες και τερματοφύλακες) θα μπορέσουν εντελώς δωρεάν να προπονηθούν, να δοκιμαστούν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Την επίβλεψη τους θα έχει ένα team καταξιωμένων προπονητών του οποίου θα προΐσταται ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός Διευθυντής των σχολών και scout της Arsenal FC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 2001 έως και το 2002. Το Open Day Trial των Arsenal Soccer Schools για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 θα λειτουργήσει ως προεπιλογή για την σύνθεση μιας επίλεκτης ομάδας (Elite Squad) με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μελών της ώστε να διεκδικήσουν υποτροφία για την είσοδο τους το καλοκαίρι του 2014 στην Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe.

Η εν λόγω ακαδημία έχει ως έδρα της την Ελλάδα και σκοπό να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία των «Κανονιέρηδων» στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουν επιλεγεί 8 νεαροί αθλητές οι οποίοι έχουν στελεχώσει την Arsenal FC Elite Academy.

Αντίστοιχα, το OpenDayTrial για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001 θα λειτουργήσει ως προετοιμασία για το Advanced Development Program των Arsenal Soccer Schools. Το εν λόγω πρόγραμμα ακολουθεί το σύστημα ανάπτυξης που η ακαδημία της ArsenalFC χρησιμοποιεί για να εξελίξει τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της, και βασίζεται στη συνεχή και συστηματική προπόνηση όλων των στοιχείων κάθε ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με σκοπό να δώσει σε αυτούς την δυνατότητα να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους. Το πρόγραμμα του διήμερου Open Day Trial έχει επιμεληθεί ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου Τεχνικός διευθυντής της Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe.

Συγκεκριμένα, έχει ως εξής:

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

08.30 – 09.00: Εγγραφές
09.00 – 12.00: Προπόνηση
16.00 – 16.30: Εγγραφές
16.30 – 18.30: Προπόνηση

Κάθε ενδιαφερόμενο παιδί μπορεί να συμμετάσχει στο Open Day Trial και σε όποια από τις δύο περιόδους ή ακόμα και τις δύο. Αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις του Arsenal Soccer Schools Ntinos Kouis Academy στον Εύοσμο, ενώ θα είναι διαθέσιμες και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφών την ίδια ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Arsenal Soccer Schools Ntinos Kouis Academy (τηλέφωνο 2310-773888, προέκταση Μαιάνδρου με Σμύρνης άνωθεν περιφερειακού Ευόσμου).

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.