ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ!

0
246

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε μετά το τέλος της εκδίκασης της ΑΕΚ και τόνισε πως ζήτησε ισονομία, αφού το πιο δίκαιο είναι ένα αποτέλεσμα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

«Θα πω και δημόσια αυτό που αισθάνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής. Δεν εκφράζομαι σαν ΑΕΚ, αλλά ως προπονητής οποιασδήποτε ομάδες. Αυτό που ζήτησα είναι ισονομία και τα παιχνίδια να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Η ΑΕΚ δεν ζητάει να υποβιβαστεί καμία ομάδα, ζητάει ισονομία. Το πιο δίκαιο είναι ένα αποτέλεσμα στο γήπεδο», είπε ο Τραϊανός Δέλλας.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου τόνισε: «Έγινε μια συνολική και μεγάλη προσπάθεια για να καταδείξουμε το δίκαιο της ΑΕΚ. Η απόφαση του Τριτσώνη ήταν μονομερής, αδικαιολόγητη και σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Η μάχη θα συνεχιστεί όποια κι αν είναι σήμερα η απόφαση. Εμείς πιστεύουμε πως θα φτάσουμε σε επιτυχές αποτέλεσμα. Ζητάμε την ανατροπή της απόφασης του Τριτσώνη που είναι απαράδεκτη. Θα έπρεπε ο κύριος Τριτσώνης αντί να αναλώνεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες να έρχεται σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Προσπάθησε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί μια ομάδα. Από το ένα ζύγι είναι η έκθεση του Τριτσώνη που συμπυκνώνεται σε τρεις γρταμμές και από την άλλη η αρχική πρόθεση των ανθρώπων του Πανθρακικού να συνεχιστεί ο αγώνας αλλά και η έκθεση του ΟΑΚΑ πως το γήπεδο ήταν έτοιμο».

 

Πηγή: gazzetta.gr