Επιτυχημένα τα δοκιμαστικά της ΑΕ Σπάρτη!

0
674

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά που διοργάνωσε η ΑΕ Σπάρτη με σκοπό να στελεχωθεί η ομάδα Νέων της επόμενης χρονιάς, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Κ19 της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι δοκιμές διεξήχθησαν στο Σαϊνοπούλειο στάδιο σε δύο φάσεις. Ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, όπου επιλέχθηκαν περίπου 60 παιδιά υπό την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Μηλιάκου. Παρόντες ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕ Σπάρτη Ηλίας Κατσογιάννης, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Καρράς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Βουζιώτης. Η δεύτερη περίοδος τελείωσε αυτήν την εβδομάδα, με τα παιδιά αυτά να αναμένουν την αξιολόγηση των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι θα κρίνουν αυτούς που ξεχώρισαν και θα τους συμπεριλάβουν στο ρόστερ της ομάδας Νέων της ερχόμενης σεζόν.

Το επίπεδο των νεαρών που δοκιμάστηκαν ήταν εξαιρετικό και το αγωνιστικό τους στυλ αυτό ακριβώς που επιζητούν οι ιθύνοντες της ομάδας. Έδειξαν δηλαδή πανέτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να ξεδιπλώσουν αμέσως το ταλέντο τους.

13495052_1207845392567629_1615290064920722312_n

Ο σύλλογος της Λακωνίας βρίσκεται στο δρόμο για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, ενώ η χρησιμοποίηση των καινούργιων γραφείων αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας δεν θα αργήσουν να έρθουν. Όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλει η Σπάρτη για την καθιέρωσή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και έχει δρομολογηθεί ό,τι χρειάζεται για να νοικοκυρευτεί η ομάδα και να τεθούν οι σωστές βάσεις για το μέλλον. Στο ίδιο μήκος κύματος γίνονται και οι ενέργειες στην Ακαδημία της, ώστε να ενισχύεται και να προωθείται το “Λακωνικό” στοιχείο στο πλάνο που τρέχει για τα επόμενα χρόνια.