Επιλογές ποδοσφαιριστών για δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ!

0
1192

Έγινε η επιλογή των ποδοσφαιριστών από τα προπονητικά κέντρα ΠΑΟΚ που θα δοκιμαστούν τον Αύγουστο στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές από τα 11 Προπονητικά Κέντρα του ΠΑΟΚ και αυτά είναι: Ρεθύμνου, Ρόδου, Αθήνας, Λαμίας, Δράμας, Καβάλας, Κοζάνης, Κατερίνης, Κομοτηνής, Θράκης, και Διδυμότειχου.

Από το προπονητικό κέντρο Ρεθύμνου θα συμμετάσχουν συνολικά 9 παιδιά(η μεγαλύτερη συμμετοχή από όλα τα άλλα κέντρα) ενώ από τα κέντρα: Ρόδου 2, Αθήνας 3, Λαμίας 1, Δράμας 2, Καβάλας 4, Κοζάνης 5, Κατερίνης 5, Κομοτηνής 1, Θράκης 2, Διδυμότειχου 2 και από το Lido Ηρακλείου 1.

ΠΑΟΚ 4

Το Προπονητικό Κέντρο του Ρεθύμνου θα εκπροσωπήσουν στην Θεσσαλονίκη για την ηλικία 2003 τα παιδιά: Γύπαρης Νικόλαος, Δρανδάκης Γεώργιος, Μανωλιούδης Ιωάννης και Χνάρης Γρηγόριος. Ενώ για τους γεννηθέντες 2004 τα παιδιά: Αποστολάκης Ιωάννης, Γιαννούλης Χρήστος, Θεοδοσουλάκης Ιωάννης, Σπαντιδάκης Νικόλαος και Τσιλεδάκης Ιωσήφ.

Η ημέρα εκκίνησης των δοκιμαστικών στο Προπονητικό Κέντρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρίας θα είναι η Τετάρτη 17 έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 για τα παιδιά γεννηθέντα το 2003. Ενώ τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004 θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο από Δευτέρα 22 έως και το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των παιδιών καθώς και των συνοδών τους θα είναι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΟΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ