Επίσημη αλλαγή εποχής στο futsal της ΑΕΚ!

0
849

Το futsal της ΑΕΚ από τη νέα αγωνιστικη περίοδο γυρίζει και επίσημα σελίδα και αυτή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα… ελπιδοφόρα! Η ΠΑΕ αγκαλιάζει το τμήμα σάλας της ΑΕΚ και η σχέση αυτή θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το εγχώριο άθλημα. Διαβάστε την ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ,  θα λειτουργούν από την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017 τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΚ FUTSAL που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ποδοσφαιρικής Ένωσης Σωματείων ΣΑΛΑΣ, όπως και οι Ακαδημίες της ΑΕΚ Μίνι Ποδοσφαίρου.

Τα τμήματα θα ανήκουν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αλλά θα έχουν την εποπτεία και την υποστήριξη της ΠΑΕ ως προς την οργάνωσή τους.

Στόχος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι η αγωνιστική αναβάθμιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο των αγωνιστικών τμημάτων FUTSAL, η αρτιότερη οργάνωση και η πανελλήνια εξάπλωση των Ακαδημιών της ΑΕΚ Μίνι Ποδοσφαίρου, όπως και η σωστή ποδοσφαιρική εκμάθηση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών για την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων και υγιών ανθρώπων.  

Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για την νέα διοικητική δομή και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ Futsal όσο και για το πρόγραμμα λειτουργίας των Ακαδημιών”.