ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

0
668

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Άγγελος Εμμανουηλίδης μετά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Αθήνα ’90 και την Ολυμπιάδα.

Ο προπονητής του “Καλτσέτο” στάθηκε στην κούραση καθώς και στις σοβαρές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του ενώ δεν έκρυψε και την πεποίθησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του.

«Σίγουρα το πρόγραμμα της Ολυμπιάδας ήταν πιο εύκολο αφού έπαιξε με μία ομάδα Β’ Κατηγορίας το Ρέθυμνο, στο οποία θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή προσπάθειά του να φτάσει στο Final-4. Από την άλλη, εμείς ήμασταν πιο κουρασμένοι από τον ημιτελικό με τον Δούκα, που έφτασε στην παράταση και μετά οδηγήθηκε στα πέναλτι, και είχαμε και αρκετές απουσίες. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αφού η Ολυμπιάδα έδειξε πιο δυνατή και ότι το θέλει περισσότερο τον τίτλο», ανέφερε ο Εμμανουηλίδης.

Τέλος, αναφορικά με τον επόμενο στόχο της χρονιάς που είναι το πρωτάθλημα τόνισε:

«Η Αθήνα ‘90 βρίσκεται στην πρώτη θέση και δίκαια έφτασε τον στόχο της που είναι το νταμπλ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο οπότε μας μένει το πρωτάθλημα όπου υπάρχει άλλο ένα ντέρμπι με τον Δούκα. Θα έχουμε ξανά 4 απώλειες βασικών μας παικτών όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

Κώστας Παπάζογλου