ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

0
586

Όπως λέει και η φράση «Φέτος είναι η χρονιά τους…», κερδίζοντας τον σεβασμό των αντιπάλων και χτυπώντας τον ΠΑΟΚ στα ίσα, οι Ελπίδες Καρδίτσας πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Στυλοβάτης της ομάδας ο Τάκης Κουτσονάσιος ο οποίος ίδρυσε τμήμα του Γυναικείου ποδοσφαίρου το 1996 και είναι ο προπονητής της ομάδας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο σύλλογος πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία στην πρώτη κατηγορία και το 2006 έπαιξε στα μπαράζ για την άνοδο, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο. 

Έχουν καταφέρει να κερδίσουν επάξια τον σεβασμό των αντιπάλων τους, με την αρχηγό της ομάδας του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουν τονίζοντας: «Η πιο σκληρή να μας χτυπήσει ήταν η ομάδα της Καρδίτσας», μια φράση που σίγουρα αναπτερώνει το ηθικό των κοριτσιών. Όπως δήλωσε και ο κύριος Κουτσονάσιος αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παικτριών του…«Είναι σαν να πήραμε το πρωτάθλημα»!

Η ομάδα ακολουθώντας πορεία πρωταθλητισμού, διαθέτει στο δυναμικό της δύο παίκτριες της Εθνικής Σερβίας, τις Σντράβκοβιτς Ίβανα και Στρετένοβιτς Γιόβανα. Επιπλέον η Κόγγουλη Σοφία ανήκει στο δυναμικό της Καρδίτσα και είναι η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως οι Αλεξίου Βιβή και Σίμου Γεωργία είναι μέλη της Εθνικής Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην κατηγορία Κορασίδων (U-17).

Ο δρόμος είναι ανηφορικός και η προσπάθεια που καλούνται τα κορίτσια να καταβάλλουν πολύ μεγάλη. Φέτος είναι μόνο η αρχή… Το παιχνίδι τώρα αρχίζει…

Λία Λάγιου