ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: «ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ»

0
750

Σε δηλώσεις της στο minifootballnews.gr  η Ελένη Γιακουμάκη μίλησε για την  ανωτερότητα της ομάδας της στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Λαύρας.

Η τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά πέρα από την απόδοση του κρητικού συλλόγου, στάθηκε και στο γεγονός ότι στόχος της ομάδας είναι μόνο η άνοδος, ενώ όσον αφορά τις φιλοδοξίες της εξέφρασε την επιθυμία της να κερδίσει και πάλι μία θέση στην εθνική ομάδα.

Παρότι χάσατε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο καταφέρατε τελικά να κάνετε μία επιβλητική νίκη. Τί άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο;

«Μπήκαμε καλά ψυχολογικά στο παιχνίδι γιατί θέλαμε να το κερδίσουμε για να μπούμε με θετική ψυχολογία στο δεύτερο γύρο και τα μπαράζ ανόδου. Είχαμε πάθος για τη νίκη από την αρχή, νικήσαμε και συνεχίζουμε».

Ποιος είναι ο στόχος ενόψει των μπαράζ;

«Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα παιχνίδια των μπαράζ για να αντεπεξέλθουμε σε αυτά με μοναδικό στόχο να πάρουμε την άνοδο στην Α’ εθνική».

Είχες κληθεί στην εθνική γυναικών το καλοκαίρι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι στους άμεσους στόχους και πάλι μία κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό;

«Σαφώς και είναι. Θα προσπαθήσω  να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ έτσι ώστε να κερδίσω και πάλι μία θέση στην εθνική ομάδα».

 

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης